Νομικά προβλήμα λόγω του Error 53 στο Touch ID της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 09-02-2016 • AT 3:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Apple-touch-id

Μια νομική εταιρεία στο Σιάτλ φέρεται να είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά εναντίον της Apple, εξαιτίας ενός προβλήματος error 53, στο Touch ID. 

Εδώ και λίγο καιρό, έχει εμφανιστεί ένα μήνυμα λάθους με τον τίτλο error 53 σε ορισμένους iPhone χρήστες της υπηρεσίας Touch ID. Το πρόβλημα εκτιμάται ότι προκύπτει από τις επισκευές που γίνονται στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του Touch ID από μη πιστοποιημένα σημεία επισκευής συσκευών της Apple. To πρόβλημα στο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus δεν φέρεται να διορθώνεται μέχρι να γίνει η αναβάθμιση στο λειτουργικό iOS 9.

touch id sensor apple

H νομική εταιρεία PCVA με έδρα στο Σιάτλ εκτιμά ότι μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον της Apple, καθώς εκτιμά ότι το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την ίδια την Apple που θέλει να οδηγήσει στους κατόχους των συσκευών της να επιλέγουν τα εξουσιοδοτημένα σημεία επισκευής της Apple, τα οποία όμως είναι πιο ακριβά από τα ανεξάρτητα συνεργεία. Σύμφωνα με το BGR, η εταιρεία PCVA φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με χρήστες που έχουν αντιμετωπίσει το εν λόγω πρόβλημα με σκοπό να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε γίνει καμία νομική ενέργεια εις βάρος της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons