Ο Eric Schmidt λατρεύει το Facebook Home

by Stefanos Kofopoulos • On 22-04-2013 • AT 4:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ο Eric Schmidt λατρεύει το Facebook Home

Αυτό και αν είναι έκπληξη. Ο Eric Schmidt λατρεύει το Facebook Home. Κυριολεκτικά αυτή ήταν δήλωση του πρώην CEO του Google, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το νέο Facebook Home app στο Play Store.

Το Facebook Home έφτασε τα 500.000 μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση του Android app στο Play. Οι χρήστες δεν φαίνεται να λατρεύουν την πρόταση του Facebook. Αντίθετα, ο Eric Schmidt δήλωσε ότι το Facebook Home είναι φανταστικό και ότι το λατρεύει. Τo Google δεν σκοπεύει να απομακρύνει το Facebook Home από το Play Store ακόμα και αν η εφαρμογή γίνει δημοφιλής και δημιουργήσει “πρόβλημα” στο Google.

I think it is fantastic, I love it -Eric Schmidt

Τα reviews του Facebook Home συνεχίζουν να “θάβουν” την εφαρμογή με πολύ χαμηλό σκορ. Προς το παρόν το app συγκεντρώνει 2 αστεράκια. Κάποιοι φαίνεται ότι αντιπαθούν ιδιαίτερα την προσπάθεια του Facebook ή είναι αρκετά “κολλημένοι” με το Android όπως το έχουν γνωρίσει μέχρι σήμερα.

Με το Facebook Home ο χρήστης μεταφέρεται σε ένα άλλο κόσμο. Τον κόσμο του Facebook και των φίλων του. Είναι μια νέα εμπειρία ζωής μέσα από το Android smartphone που κοιτάμε 100 φορές κάθε μέρα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι μπροστά σου, γιατί αυτό που βλέπεις στο κινητό είναι πιο σημαντικό ακόμα και από τον Mark Zuckerberg.

Facebook Home ο κοσμος μεσα απο το Android αλλαζει

Δεν γνωρίζουμε αν το Facebook μοιράζεται δεδομένα από την χρήση του Home με το Google ή αν το Android είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε στοιχεία που αφορούν την χρήση launcher όπως το Facebook Home μεταφέρονται αυτόματα στο Google. Είναι πιθανό να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons