Οι σχέσεις Apple και Google έχουν βελτιωθεί, σύμφωνα με τον Eric Schmidt

by Stefanos Kofopoulos • On 12-07-2013 • AT 4:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Οι σχέσεις Apple και Google έχουν βελτιωθεί, σύμφωνα με τον Eric Schmidt

Μεγάλη έκπληξη στις σχέσεις Apple και Google, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Eric Schmidt, έχουν σημαντικά μετά από πολλές συναντήσεις στελεχών μεταξύ των δύο εταιρειών.

Ο πρώην CEO του Google αποκάλυψε ότι οι σχέσεις μεταξύ Apple και Google έχουν βελτιωθεί και σημείωσε ότι παρά την βελτίωση των σχέσεων οι δύο εταιρείες είναι διαφορετικές μεταξύ τους.

Οι τριβές μεταξύ Apple και Google ξεκίνησαν όταν το Eric Schmidt, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Apple, αποχώρησε από το ΔΣ το 2009, μετά την ανακοίνωση του Android. Ο Steve Jobs γνώριζε τον Eric Schmidt δεκαετίες και οι δύο το 2010 οι δύο άνδρες είχαν εμφανιστεί μαζί να πίνουν καφέ και να συζητάνε [φωτογραφία].

Το iPhone ήταν γνωστό σε όλο το διοικητικό συμβούλιο της Apple αλλά ο Steve Jobs αποφάσισε να διατηρήσει μυστικό το project του iPad από το διοικητικό συμβούλιο της Apple. Η θεωρία συνωμοσίας αναφέρει ότι αυτός είναι ένας λόγος που το Google και το Android δεν έχει ακόμα καταφέρει να ανταγωνιστεί το iPad σε αντίθεση με την αγορά των smartphones.

Φαίνεται πως η Apple με τον Tim Cook στην θέση του CEO, ακολουθεί διαφορετική πολιτική στις σχέσεις μεταξύ Apple και Google.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons