Εργονομικά περιφερειακά στη σειρά Microsoft Surface

by Nikos Kaimakamis • On 28-10-2016 • AT 10:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

surface_keyboard

H οικογένεια Microsoft Surface εμπλουτίζεται με εργονομικά πληκτρολόγια και ποντίκια για όσους περνούν αρκετή ώρα μπροστά από τον υπολογιστή τους. 

Το Microsoft Surface Ergonomic Keyboard θα πωλείται στις ΗΠΑ σε τιμή 130 δολαρίων και συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω Bluetooth 4.0 Low Energy, ενώ τροφοδοτείται με ενέργεια από δύο μπαταρίες τύπου ΑΑΑ. Έχει κεκλιμένη επιφάνεια για άνετη πληκτρολόγηση, αθόρυβα πλήκτρα, γκρι χρώμα που χαρακτηρίζει την οικογένεια Surface, ενώ στη βάση του υπάρχει μαλακό ύφασμα που κάνει ακόμα πιο άνετη την πληκτρολόγηση μεγάλων κειμένων.

surface-kb_01

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Microsoft βάζει το εργονομικό της πληκτρολόγιο να δουλεύει με ασύρματη σύνδεση Bluetooth, στοιχείο που θα εκτιμήσουν όσοι θέλουν να πληκτρολογούν με άνεση μεγάλα κείμενα. Η οικογένεια Surface διαθέτει ένα ακόμα πληκτρολόγιο, το οποίο δεν έχει το ίδιο εργονομικό σχήμα, αλλά το κλασικό παραλληλόγραμμο σχήμα των πληκτρολογίων, γκρι χρώμα και μαλακά πλήκτρα στην αφή.

surface-mouse_01-1

Και σε αυτή την περίπτωση, η επικοινωνία με μία συσκευή είναι ασύρματη και γίνεται μέσω Bluetooth Low Energy. Την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού, με το γκρι χρώμα και τις απαλές γραμμές ακολουθεί και το Surface Mouse που παρουσίασε η Microsoft. To ποντίκι της οικογένειας Surface της Microsoft θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στις ΗΠΑ σε τιμή 50 δολαρίων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons