Εργαζόμενος της Foxconn αποκαλύπτει τί θα απουσιάζει από το iPhone 7

by George Polyzos • On 17-06-2016 • AT 1:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-7-concept

Μία αναφορά από την Ασία θέλει ένα από τα πλέον αναμενόμενα νέα χαρακτηριστικά του επερχόμενου iPhone 7 της Apple τελικά να ακυρώνεται και να μην ενσωματώνεται σε αυτό.

Μέχρι σήμερα όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το επόμενο smartphone της Apple θα είναι εμφανισιακά παρόμοιο με το περυσινό iPhone 6s αλλά συγχρόνως θα ενσωματώνει μια σειρά από νέα στοιχεία όπως για παράδειγμα επανασχεδιασμένες κεραίες, απουσία υποδοχής για ακουστικά και νέες κάμερες τόσο στο μοντέλο των 4,7 ιντσών όσο και σε αυτό των 5,5 ιντσών.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο έρχεται ένας εργαζόμενος στην Foxconn, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συσκευών για λογαριασμό της Apple, ο οποίος φέρεται να δηλώνει ότι η dual lens κάμερα του iPhone 7 Plus ακυρώθηκε λόγω «ανώριμης τεχνολογίας».

Φυσικά, δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί ούτε το νόημα της δήλωσης, ούτε μπορεί να εξακριβωθεί η ακρίβειά της ή ακόμη και να πιστοποιηθεί η αυθεντικότητά της, μιας και διοχετεύθηκε μέσω της κινεζικής υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Weibo.

Η ύπαρξη dual lens κάμερας στην έκδοση phablet του iPhone 7 ήταν μία από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις για τους χρήστες των συσκευών της Apple. Μάλιστα, οι αρχικές φήμες ήθελαν την αμερικανική εταιρεία να διαθέτει περιορισμένο αριθμό iPhone 7 Plus με τη συγκεκριμένη κάμερα. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι όλες οι συσκευές Plus θα εφοδιαστούν με την dual lens κάμερα.

Πιο πρόσφατα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι προμηθευτής της εν λόγω κάμερας δεν θα είναι η Sony αλλά η κορεατική LG Innotek. Επιπλέον, άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η παραγωγή των νέων iPhone έχει ξεκινήσει ήδη λόγω της πολυπλοκότητας σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται που ακριβώς έγκειται η «πολυπλοκότητα»…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons