Εργαλειοθήκη ανάλυσης δεδομένων από την Ericsson

by George Polyzos • On 09-02-2016 • AT 10:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Ericsson-01

Η Ericsson ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα εργαλειοθήκης επιχειρηματικής ευφυΐας για τους παρόχους ψηφιακών τηλεοπτικών υπηρεσιών, που τους επιτρέπει την ανάλυση και επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων.

Σε έναν κόσμο όπου υπάρχει πληθώρα διαθέσιμου τηλεοπτικού περιεχομένου video που ανταγωνίζεται για την προσοχή του κοινού – από την παραδοσιακή τηλεόραση, ως και του user-generated περιεχόμενου – οι media players, όπως και οι πάροχοι περιεχομένου, broadcasters και πάροχοι τηλεοπτικών υπηρεσιών, χρειάζονται μια λύση analytics, ικανή να παρέχει ακριβή δεδομένα επιχειρηματικής νοημοσύνης.

Για να παραμείνουν επίκαιροι, οι media players χρειάζεται να διασφαλίσουν ότι, όχι μόνο τα κανάλια διανομής λειτουργούν με βέλτιστη απόδοση, αλλά και να κατανοήσουν τι ακριβως επιθυμούν οι χρήστες τους, τι αξιολογούν περισσότερο σαν πιο σημαντικό, και τι δε χρειάζονται ή δε θεωρούν χρήσιμο.

Για την παροχή αυτής της επιχειρηματικής ευφυΐας, η Ericsson λανσάρει τα Integrated Video Insights, ένα σύνολο εργαλείων ανάλυσης δεδομένων, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στους media players να συγκεντρώνουν και να αναλύουν μεγάλο όγκο δεδομένων, που προέρχονται από χρήστες, πλατφόρμες βίντεο, αλλά και από δίκτυα.

Με την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου end-to-end πλαισίου, η εργαλειοθήκη ανταποκρίνεται στις ανάγκες επεξεργασίας μεγάλου όγκου δεδομένων, και σε όλο το φάσμα λειτουργικών, εμπορικών και εξυπηρέτησης πελατών πτυχών μίας media επιχείρησης/ επιχείρησης media υπηρεσιών.

Χρησιμοποιώντας τα Integrated Video Insights, οι media players αποκτούν τη δυνατότητα βελτίωσης της εμπορικής στρατηγικής του περιεχομένου τους, προσδιορισμού των επενδύσεων που απαιτούνται, ώστε να αυξηθεί ο μέσος όρος εσόδων ανά χρήστη και να εξασφαλίσουν επίσης, ότι το περιεχόμενο τους καταναλώνεται υπό ιδανικές συνθήκες.

[Δ.Τ. Ericsson]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons