Epson: Επέκταση των λύσεων εκτύπωσης «όλα-σε-ένα» στο σπίτι

by George Polyzos • On 04-07-2016 • AT 1:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Epson-Expression-Premium-XP-630

Διασφαλίζοντας ότι ακόμη περισσότεροι πελάτες μπορούν να βρουν ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, η Epson πρόσθεσε τέσσερα νέα μοντέλα Expression στο χαρτοφυλάκιό της.

Σχεδιασμένα με γνώμονα την οικιακή χρήση, αυτά τα μοντέλα «όλα σε ένα» ενσωματώνουν εύκολα εκτυπωτή, σαρωτή και φωτοαντιγραφικό σε μικρό μέγεθος. Με τη μοντέρνα τους σχεδίαση και το μικρό μέγεθος, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε ένα μοντέλο στο σπίτι.

Η σειρά Expression χρησιμοποιεί μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών για τους καταναλωτές που θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τα έξοδά τους, αλλά ωστόσο να εκτυπώνουν φωτογραφίες και έγγραφα υψηλής ποιότητας. Αυτό σημαίνει ότι αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχετε χρησιμοποιήσει, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε χρήματα.

Εξαλείφοντας τα καθημερινά προβλήματα, οι καταναλωτές μπορούν να αισθάνονται απαλλαγμένοι από την ταλαιπωρία με τα καλώδια και τις καθυστερήσεις, χρησιμοποιώντας τις επιλογές εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών της σειράς Expression. Ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει τις δυνατότητες του smartphone ή του tablet πραγματοποιώντας λήψη της εφαρμογής Epson iPrint για ασύρματη εκτύπωση και σάρωση.

Με την εφαρμογή Epson Creative Print, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν φωτογραφίες απευθείας από το Facebook, να δημιουργούν προσαρμοσμένες ευχετήριες κάρτες, να μετατρέπουν φωτογραφίες σε πρότυπα βιβλίων για χρωμάτισμα και πολλά άλλα. Ο χρήστης μπορεί επίσης να στέλνει μέσω email απευθείας στον εκτυπωτή έγγραφα και φωτογραφίες σχεδόν από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο με το Epson Email Print.

Epson-Expression-Home-XP-332

Expression Home

Τα μοντέλα Expression Home (XP-332, XP-235) παρέχουν μια οικονομική, ευέλικτη και εύχρηστη λύση με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και τα δύο μοντέλα δημιουργούν υψηλής ποιότητας γυαλιστερές φωτογραφίες και ευκρινές ασπρόμαυρο κείμενο με τα μελάνια Claria Home Ink της Epson. Συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση των εξόδων, οι φύσιγγες μελανιών παρέχονται μεμονωμένα, επομένως αντικαθιστάτε μόνο το χρώμα που έχετε χρησιμοποιήσει. Με τη συμπαγή και κομψή τους σχεδίαση, όλα αυτά τα μοντέλα «όλα σε ένα» προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο. Είναι επίσης ευέλικτα, με δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi και πολλές επιλογές εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών, οι οποίες καθιστούν δυνατή την εκτύπωση από σχεδόν οπουδήποτε. Επίσης, η εκτύπωση χωρίς υπολογιστή διευκολύνεται ακόμη περισσότερο με τον XP-332, ο οποίος διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD 3,7 εκ. και υποδοχή κάρτας μνήμης.

Epson-Expression-Premium-XP-530

Expression Premium

Προσφέροντας εντυπωσιακές εκτυπώσεις, τα μοντέλα Expression Premium (XP-630, XP-530) είναι ευέλικτα, εύχρηστα και διαθέτουν πολλά επιπλέον χρήσιμα χαρακτηριστικά. Η συμπαγής σχεδίαση και η σύγχρονη αισθητική τους διασφαλίζει επίσης την εύκολη προσαρμογή σε οποιοδήποτε σπίτι. Τα μοντέλα χρησιμοποιούν τα μελάνια Claria Premium Ink της Epson, τα οποία παρέχουν ό,τι καλύτερο και από τις δύο απόψεις – δημιουργία εξαιρετικών αποτελεσμάτων, τα οποία είναι ταυτόχρονα και οικονομικά χάρη στις μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών. Είναι επίσης δυνατή η γρήγορη και εύκολη εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή, αφού αυτά τα μοντέλα διαθέτουν οθόνη LCD, Wi-Fi και Wi-Fi Direct (για εκτύπωση με ή χωρίς δίκτυο). Επωφελούνται ακόμη από την εκτύπωση διπλής όψης, που είναι ιδανική για τη μείωση της χρήσης χαρτιού και των λειτουργικών εξόδων. Επιπλέον, ο Expression Premium XP-630 μπορεί να εκτυπώνει σε CD και DVD, ενώ οι διπλοί δίσκοι χαρτιού επιτρέπουν την εύκολη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών μέσων.

Epson-WF-2750DWF

WorkForce WF-2750DWF

Μια εξαιρετική λύση οικιακής εκτύπωσης, το μοντέλο WF-2750DWF προσφέρει εκτυπώσεις υψηλών ταχυτήτων επαγγελματικής ποιότητας για τις απαιτήσεις των μικρών επιχειρήσεων και των οικιακών γραφείων. Μικρός και οικονομικός, αυτός ο εκτυπωτής 4-1 παρέχει εκτυπώσεις διπλής όψης και μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών Pen και Crossword για μειωμένο κόστος. Οι δυνατότητές του Wi-Fi και Wi-Fi Direct εξασφαλίζουν γρήγορες και εύκολες εκτυπώσεις μέσω κινητών συσκευών, όπως και η συμβατότητά του με την Epson Connect υπηρεσία, μέσω της οποίας παρέχονται δυνατότητες όπως email print και scan-to-cloud. Η κεφαλή εκτύπωσης Precision Core συμβάλλει στην κορυφαία απόδοση επιπέδου laser, ενώ είναι εύκολος στη χρήση χάρη στον δίσκο εμπρόσθιας φόρτωσης χαρτιού 150 σελίδων. Επιπλέον, ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 30 σελίδων για σάρωση, αντιγραφή και αποστολή με φαξ πολλών σελίδων στα 1200dpi παρέχει ασύγκριτη άνεση.

Τα μοντέλα XP-332, XP-235 και WF-2750DWF θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούλιο του 2016 σε τιμές που ξεκινούν από 59,90 ευρώ, ενώ ο XP-630 θα είναι διαθέσιμος από τον Αύγουστο στα 129 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons