Επιχειρηματική αποστολή του mi-Cluster σε Silicon Valley και CES 2016

by George Polyzos • On 14-10-2015 • AT 3:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Microsoft-Band

Το mi-Cluster, με την υποστήριξη του Enterprise Greece, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην έκθεση CES 2016, που πραγματοποιείται από 6-9 Ιανουαρίου 2016 στο Las Vegas και σε τριήμερο roadshow στο Silicon Valley.

Στόχος της αποστολής είναι η δικτύωση και η διερεύνηση συνεργασιών με σημαντικές επιχειρήσεις και επενδυτές. Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της ελληνικής αποστολής, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες συμμετοχής στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί σε εθνικό περίπτερο στο Eureka Park το οποίο απευθύνεται κυρίως σε start-ups και μικρές εταιρείες που έχουν ανακοινώσει μέσα στο τελευταίο 9μηνο την ανάπτυξη κάποιου νέου καινοτόμου προϊόντος (hardware, software) ή υπηρεσίας.

Η εθνική αποστολή συνεχίζεται με roadshow στη Silicon Valley, το οποίο θα έχει συνολική διάρκεια τρεις ημέρες, με σκοπό τη δικτύωση με σημαντικές επιχειρήσεις και επενδυτές για την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών και επενδύσεων στη χώρα μας.

Η CES πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Las Vegas και αποτελεί σημείο αναφοράς για την προώθηση καινοτόμων και πρωτοποριακών τεχνολογιών για περισσότερα από 40 έτη. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της παγκόσμιας high-tech σκηνής, όπου παρουσιάζονται καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνολογίες νέας γενιάς, οι οποίες εισάγονται στην αγορά. Συγκεντρώνει περισσότερους από 3.600 εκθέτες, πάνω από 165.000 συμμετέχοντες από 150 χώρες και φιλοξενεί 220 θεματικές ενότητες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Η αποστολή του mi-Cluster στη CES2016 και στο Silicon Valley Roadshow, εντάσσεται στη στρατηγική εξωστρέφειας του mi-Cluster για τη διεθνοποίηση και την ευρύτερη προβολή του ελληνικού κλάδου συστημάτων και εφαρμογών νανο/μικροηλεκτρονικής και του ελληνικού οικοσυστήματος ΤΠΕ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επικείμενη εθνική επιχειρηματική αποστολή, είτε ως εκθέτες είτε ως απλοί συμμετέχοντες. Ωστόσο, οι θέσεις για τους εκθέτες είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να   επικοινωνήσουν το συντομότερο με την οργανωτική επιτροπή.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Κατερίνα Τζεβελέκα [T:2610.93.40.20 | Ε: k.tzeveleka@corallia.org].

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons