Επιβεβαίωση ύπαρξης του Microsoft Surface Mini;

by George Polyzos • On 23-06-2014 • AT 3:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Surface-Pro3

Το νέο Surface Pro 3 ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια ειδικού event που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Μαΐου. Ωστόσο, φαίνεται ότι η τότε φήμη, για την ύπαρξη και του Surface Mini, επιβεβαιώνεται ένα μήνα μετά.

Η «επιβεβαίωση» ότι το Surface Mini υπήρξε στους σχεδιασμούς της Microsoft ήρθε μέσα από ένα user manual για το Surface Pro 3, στο οποίο γίνεται αρκετές φορές η αναφορά στην έκδοση Mini. Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε το online manual κατέβηκε από το site της εταιρείας.

Το Surface Mini, σύμφωνα με φήμες που είχαν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, θα διέθετε οθόνη διαγωνίου 7 ή 8 ιντσών και θα εξοπλιζόταν με επεξεργαστή ARM προερχόμενο από την Qualcomm. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και η Microsoft παρουσίασε μόνο το νέο Surface των 12 ιντσών με επεξεργαστή Intel Haswell.

Η έκδοση Mini του Surfaceφέρεται να ακυρώθηκε (ή να αναβλήθηκε το λανσάρισμά της κατ’ άλλους) από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Σάτια Ναντέλα και τον αντιπρόεδρο Στέφεν Έλοπ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, τα δύο στελέχη της Microsoft θεώρησαν ότι η συσκευή θα είχε να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό, από Apple και Google, με αυξημένο τον κίνδυνο να γνωρίσει εμπορική αποτυχία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons