Επιτυχής ολοκλήρωση του SAP Forum Athens με τίτλο “Discover Simple”

by George Polyzos • On 13-06-2015 • AT 9:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Planning

Το SAP Forum Athens με θέμα “Discover Simple” ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς η  προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με περισσότερες από 1.100 συνολικά συμμετοχές.

Το συνέδριο είχε ως στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση των παρευρισκομένων γύρω από τις νέες τεχνολογίες, καθώς και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η SAP, οι οποίες μπορούν απλά και εύκολα να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών στην διασφάλιση της επιτυχίας.

Επιπλέον, φέτος για πρώτη φορά φοιτητές, startuppers, καθώς και μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας έδωσαν το παρόν στο 1ο SAP Youth Forum, προσφέροντας μια νότα ανανέωσης με τις φρέσκες και καινοτόμες ιδέες που παρουσίασαν.

Μέσα από την ατζέντα του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν διεξοδικά για τις ευκαιρίες που αναπτύσσονται διαρκώς στην παγκόσμια αγορά, καθώς και για πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στους τομείς του Cloud Computing, Business Networks, Business Analytics, Internet of Things (IoT) αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Καταλυτική ήταν η ομιλία του Ισπανού οδηγού της Formula 1 Pedro De la Rosa, ο οποίος μέσα από την παρουσίασή του ανέδειξε τα βασικά στοιχεία που συνδέουν το πιο τεχνολογικά προηγμένο σπορ του κόσμου με τις σωστές λύσεις λογισμικού, δίνοντας στους παρευρισκομένους μια διαφορετική οπτική για τη χρήση της τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο του SAP Forum ανακοινώθηκαν οι νικητές των SAP Quality Awards 2014. Την τελετή βράβευσης παρουσίασε ο Vice-President Active Quality Management EMEA, ο κ. Henrik Wilken, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της ποιότητας στην υλοποίηση των έργων SAP.

[Δ.Τ. SAP Hellas]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons