Επίθεση στο PlayStation Network

by Nikos Kaimakamis • On 08-12-2014 • AT 2:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

playstation-network

Το PlayStation Network της Sony έγινε αντικείμενο επίθεσης hacking με ένα μήνυμα λάθους που είχε δημιουργηθεί από την ομάδα Lizard Squad. 

Η ομάδα αυτή πήρε την ευθύνη της επίθεσης με ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Twitter, ενώ η επίθεση θεωρείται ότι συνδέεται με μια σειρά επιθέσεων στην Sony, όπως εκείνη που είχε γίνει στα κεντρικά γραφεία της Sony Pictures. H Sony Entertainment Network, δήλωσε ότι είναι στη γνώση της το πρόβλημα της επίθεσης στο PlayStation Network και έχει προβεί σε κινήσεις διόρθωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίθεση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony ακολουθεί μία ακόμα που φέρεται να έχει κάνει στο Microsoft Xbox Live network και πάλι η ίδια ομάδα  hackers, δηλαδή η Lizard Squad.

Τo PlayStation Network χτυπήθηκε από επίθεση άρνησης παροχής υπηρεσιών, που στερεί τους χρήστες από την ικανότητα να μπουν στο δίκτυο και να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του. Δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές άλλες τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με το τι άλλο έχει συμβεί στις υποδομές του PSN, όπως για παράδειγμα το εάν έχουν υποκλαπεί δεδομένα των χρηστών του.

Η ομάδα Lizard Squad έχει θεωρηθεί ότι βρίσκεται πίσω από επιθέσεις στο Destiny και την EA Games, οι οποίες έγιναν σχετικά πρόσφατα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons