Επιστροφή στη φημολογία για το iPhone 8 της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 19-01-2017 • AT 10:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μετά από μία σύντομη περίοδο… ξηρασίας, το iPhone 8 επιστρέφει στον ωκεανό της διαδικτυακής φημολογίας. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Apple να προικίζει το iPhone 8 με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, αφού το πίσω μέρος της συσκευής εκτιμάται ότι θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί και όχι μέταλλο. Η οθόνη του εκτιμάται ότι θα είναι τεχνολογίας OLED, ενώ το συνολικό πάχος θα είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα του iPhone.

Μία άλλη φήμη που κυκλοφορεί έντονα για το iPhone 8 κάνει λόγο για ισχυρότερη αδιάβροχη προστασία, στοιχείο που σημαίνει ότι θα υπάρχει και η ανάλογη πιστοποίηση για αντοχή στην σκόνη στο επόμενο μποντέλο του iPhone. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πιστοποίηση IP68, η οποία συνοδεύει λίγα smartphones της αγοράς αυτή τη στιγμή, αλλά αναμένεται να γίνει καθολική απαίτηση των καταναλωτών σε ορισμένα χρόνια από σήμερα.

Η άλλη φήμη που κυκλφορεί είναι ότι η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει το iPhone 7S μέσα στο 2017 και να αφήσει την παρουσίαση του επόμενου iPhone 8 για λίγο αργότερα, ίσως μέσα στο 2018. Η Apple θέλει να παρουσιάζει μία νέα συσκευή κάθε έτος, επομένως μπορεί να ακολουθήσει αυτή την πρακτική για το 2017 και το 2018. Το δεδομένο είναι ότι είναι ακόμα εξαιρετικά πρόωρο να μιλά κανείς με βεβαιότητα για τα μελλοντικά σχέδια του αμερικανικού κολοσσού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons