Επιστρέφει στα clamshells η Samsung;

by Nikos Kaimakamis • On 25-08-2016 • AT 9:25 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

samsung clamshell

Μπορεί να μοιάζει με ταξίδι στο παρελθόν, αλλά η Samsung με το Galaxy Golden 4 ενδέχεται να επαναφέρει τα clamshells. 

Σύμφωνα με το Digital Trends, η Samsung αναπτύσσει ένα κινητό τηλέφωνο με τον κωδικό αριθμό SM-W2017, το οποίο στην αγορά αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του ως Samsung Galaxy Golden 4 και θα έχει αναδιπλούμενο σχήμα. Στην ονομασία του, φιγουράρει σύμφωνα με τη σχετική φημολογία και το όνομα Veyron, εμπνευσμένο από το όνομα του υπεραυτοκινήτου της Bugatti.

Τεχνικές λεπτομέρειες για τη συσκευή έχουν εμφανιστεί στο benchmark site Geekbench, όπου σημειώνεται ότι το Samsung Galaxy Golden 4 θα είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, με μνήμη RAM που θα φτάνει τα 4 GB. H οθόνη του θα έχει διαγώνιο 4,2 ίντσες, ενώ είναι άγνωστο εάν θα υπάρχει και εξωτερική οθόνη. Το λειτουργικό του σύστημα αναμένεται να είναι το Android 6.0.1 Marshmallow, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat.

H πίσω κάμερα του επερχόμενου Samsung Galaxy Golden 4 αναμένεται να είναι στα 12 Megapixel, με την μπροστινή να περιορίζεται στα 5 Megapixel. Η συσκευή ενδέχεται να κυκλοφορήσει με premium αέρα, στοιχείο που σημαίνει ότι θα είναι ακριβή η τιμή πώλησής του, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαθεσιμότητά του.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. I will be interested to see this phone ,i cannot use the new ones with tach chrene.Pls sent me a photo and how match it cost aproximentle.

    • Σοβαρα τωρα Παναγιωτα, μπηκες εδω μεσα και ζητας αυτα τα στοιχεια; δεν διαβασες καν το αρθρο;
      Και γιατι εγραψες στα αγγλικα αφου δεν τα ξερεις, καθολου καλα;

Top

Show Buttons
Hide Buttons