Επίσημο το πρώτο Samsung smartphone με Infinity-O οθόνη

by George Polyzos • On 18-12-2018 • AT 12:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τελικά, και όπως ήταν αναμενόμενο, το Galaxy S10 δεν είναι το πρώτο smartphone της Samsung που θα διαθέτει τη νέα οθόνη Infinity-O και in-display εμπρόσθια κάμερα.

Η συσκευή που «εγκαινιάζει» τη νέα τεχνολογία οθονών της κορεατικής εταιρείας είναι το Galaxy A8s, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στην Κίνα όπου και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά. Άγνωστο παραμένει αν η συσκευή θα κυκλοφορήσει μελλοντικά και σε αγορές εκτός Κίνας.

Το Galaxy A8s διαθέτει οθόνη Full HD+ διαγωνίου 6,4 ιντσών και αναλογίας πλευρών 19.5:9. Η οπή της κάμερας βρίσκεται στο επάνω αριστερό τμήμα της οθόνης, ευδιάκριτη αλλά σε κάθε περίπτωση πολύ μικρότερη από την εγκοπή που προτιμούσαν αρκετοί κατασκευαστές έως σήμερα.

Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει ένα περιορισμένο περιθώριο ενώ τα πλευρά είναι κυρτά. Όπως επισημαίνεται από διάφορους αναλυτές, η ναυαρχίδα Galaxy S10 αναμένεται να έχει επίσης κυρτές άκρες αλλά πολύ λεπτότερο κάτω bezel.

Στο εσωτερικό του A8s βρίσκεται η πλατφόρμα Snapdragon 710 συνοδευόμενη από 6GB ή 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ διαθέτει και υποδοχή για τοποθέτηση κάρτας μνήμης MicroSD χωρητικότητας έως 512GB.

Στην πλάτη της συσκευής βρίσκεται τριπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 24, 10 και 5 Megapixel. Η κάμερα στην οπή της οθόνης διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 24 Megapixel. Επίσης στην πλάτη της συσκευής βρίσκεται ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος. Να υπενθυμίσουμε ότι πιθανότατα η premium έκδοση (τουλάχιστον) του Galaxy S10 θα διαθέτει in-display σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος.

Τέλος, από το Galaxy A8s απουσιάζει η υποδοχή 3,5 χιλιοστών για ακουστικά, πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με συσκευή της A Series. Το Galaxy A8s θα κυκλοφορήσει στην Κίνα σε χρωματικές εκδόσεις μπλε, πράσινου και ασημί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons