Επίσημη παρουσίαση του OnePlus 5 στις 20 Ιουνίου

by George Polyzos • On 07-06-2017 • AT 10:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μετά από πληθώρα φημών, διαρροών και teasers επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι το OnePlus 5 θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση προς το κοινό στις 20 Ιουνίου.

Αυτό που αναμένεται να δούμε είναι μία συσκευή με χαρακτηριστικά που θα μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στα κορυφαία Galaxy S8 και iPhone 7, αλλά σε σημαντικά πιο προσιτή τιμή. Σε επίπεδο εξοπλισμού το OnePlus 5 αναμένεται να διαθέτει τον Snapdragon 835 και μνήμη RAM μεταξύ 4 και 6GB.

Άλλες φήμες θέλουν τη συσκευή να έρχεται σε δύο εκδόσεις, με το βασικό μοντέλο να διαθέτει μνήμη RAM 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64GB, ενώ η premium έκδοση θα διαθέτει 8GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Σίγουρη από πολλούς θεωρείται η χρήση dual κάμερας, με κορυφαίες επιδόσεις και ικανότητα αναπαραγωγής εμπειρίας VR και AR. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε την πρόσφατη συνεργασία της OnePlus με τη γαλλική DxO Labs.

Ζήτημα παραμένει η οθόνη της συσκευής με το νέο trend της αγοράς να είναι οι edge-to-edge οθόνες με τα ελαχιστοποιημένα bezels και χωρίς φυσικά πλήκτρα στην εμπρόσθια επιφάνεια. Άγνωστο παραμένει εάν η OnePlus θα έχει εξασφαλίσει επαρκή αριθμό τέτοιου είδους οθονών. Οι φήμες θέλουν την οθόνη του OnePlus 5 να έχει διαγώνιο 5,5 ιντσών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons