Επίσημη ολοκλήρωση εξαγοράς της LinkedIn από τη Microsoft έναντι 26,2 δισ. δολαρίων

by George Polyzos • On 09-12-2016 • AT 12:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

linkedin

Με κοινή τους ανακοίνωση οι LinkedIn και Microsoft ανακοίνωσαν ότι ολοκληρώθηκε η μεταξύ τους συμφωνία εξαγοράς, της πρώτης από τη δεύτερη, έναντι τιμήματος ύψους 26,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας ήρθε έξι μήνες ύστερα από την αρχική ανακοίνωση της εξαγοράς και μετά την παροχή έγκρισης από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Βραζιλία και Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είμαι περισσότερο σίγουρος από ποτέ ότι η απόφασή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τη Microsoft θα επιταχύνει την αποστολή μας για διασύνδεση των επαγγελματιών, σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να τους κάνουμε περισσότερο παραγωγικούς και επιτυχημένους, και το σημαντικότερο να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν οικονομικές ευκαιρίες για κάθε εργαζόμενο», ήταν η ανάρτηση που έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της LinkedIn, Jeff Weiner.

Επιπλέον, τόνισε ότι το δίκτυο του LinkedIn θα παραμείνει αναλλοίωτο ενώ πρόσθεσε ότι εντός των επόμενων μηνών θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενσωμάτωση των υπηρεσιών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης με τα υπόλοιπα προϊόντα της Microsoft. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εταιρείες έχουν εκφράσει τη δέσμευσή τους να εργαστούν μαζί για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, της τεχνολογίας machine learning, του cloud και σε εφαρμογές φορητών συσκευών.

Ανάμεσα στις πολλές άλλες συνέργειες ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Satya Nadella, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, έχει προαναγγείλει τη δημιουργία και ενός «business news desk» μέσω του MSN το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει πρόσθετο διαφημιστικό περιεχόμενο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons