Επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 3T με σημαντικά νέα στοιχεία

by George Polyzos • On 16-11-2016 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus-3t-1

Η OnePlus, όπως είχε προαναγγελθεί, ανακοίνωσε επίσημα το νέο της OnePlus 3T το οποίο πρακτικά είναι ένα σημαντικά αναβαθμισμένο OnePlus 3.

Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση έρχεται έξι μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμα του αρχικού OnePlus 3 και περιλαμβάνει νέο ταχύτερο επεξεργαστή, εμπρόσθια κάμερα υψηλότερης ανάλυσης, μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία και περισσότερες χρωματικές επιλογές. Επίσης, υπάρχει και μία διαφορά στην τιμή αφού το OnePlus 3 κοστίζει περί τα 399 δολάρια ενώ το νέο OnePlus 3T κοστολογείται στα 439 δολάρια (με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB) ενώ η έκδοση των 128GB κοστολογείται στα 479 δολάρια.

oneplus-3t-3

Πιο αναλυτικά, το OnePlus 3T έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 821 με τους πυρήνες του χρονισμένους στα 2,35GHz, έναντι του Snapdragon 820 του OnePlus 3. Η εμπρόσθια κάμερα έχει αντικαταστήσει τον αισθητήρα των 8 Megapixel με νέο των 16 Megapixel. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3.400mAh, έναντι 3.000mAh, αναβαθμίζοντας περαιτέρω την αυτονομία του.

Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Oxygen OS 3.5, δηλαδή η τροποποιημένη έκδοση του κλασσικού Android Nougat, στο οποίο θα αναβαθμιστεί σταδιακά και το λειτουργικό του OnePlus 3 το οποίο προς το παρόν χρησιμοποιεί μία τροποποιημένη εκδοχή του Android Marshmallow.

oneplus-3t-2

Εξωτερικά, το OnePlus 3T δεν έχει διαφορές σε σχέση με τη συσκευή που έκανε την εμφάνισή της το καλοκαίρι εκτός από τις χρωματικές επιλογές αφού πλέον στις εκδόσεις silver και soft gold έχει προστεθεί και η χρωματική επιλογή gunmetal.

Σε ότι αφορά τη διαθεσιμότητά του, το OnePlus 3T θα είναι διαθέσιμο για τις ευρωπαϊκές αγορές από τις 28 Νοεμβρίου, με την τιμή του βασικού μοντέλου να ορίζεται στα 439 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons