Επίσημο το Motorola Moto Maxx

by Nikos Kaimakamis • On 06-11-2014 • AT 5:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

motorola moto maxx

Το Motorola Moto Maxx δίνει έμφαση στην αυτονομία της μπαταρίας, σε μία συσκευή που προορίζεται για κυκλοφορία στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. 

Το κύριο χαρακτηριστικό του, που αποτελεί και το βασικό του πλεονέκτημα είναι η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του, η οποία είναι 3900 mAh, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης, που με μία φόρτιση 15 λεπτών μπορεί να του προσφέρει 8 ώρες αυτονομίας. Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από κέβλαρ και νάιλον, με την οθόνη του να έχει επικάλυψη Gorilla Glass 3 για επιπλέον προστασία.

Το Android smartphone αυτό έχει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Motorola Droid Turbo, με την οθόνη του να έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών και ανάλυση Quad HD, με 565 ppi. Στο εσωτερικό του έχει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος αγγίζει με άνεση τα 64 GB. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο κομμάτι του imaging, με την κάμερά του να έχει αισθητήρα 21 Megapixel, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα της καταγραφής 4Κ βίντεο.

Η συσκευή θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στην Βραζιλία στις 8 Νοεμβρίου και μέσα στον ίδιο μήνα θα ακολουθήσει το λανσάρισμα της συσκευής και στο Μεξικό. Αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενώ δεν γίνεται λόγος στην επίσημη ανακοίνωση της Motorola για κυκλοφορία του σε άλλες χώρες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons