Επίσημη επιβεβαίωση για το BlackBerry Priv

by Nikos Kaimakamis • On 28-09-2015 • AT 1:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

blackberry-priv

To BlackBerry Priv είναι το πρώτο Android smartphone της εταιρείας, για το οποίο δεν άργησε η επίσημη επιβεβαίωση για την επικείμενη κυκλοφορία του. 

Οι πωλήσεις της BlackBerry δεν δείχνουν καλά σημάδια, αφού δεν ξεπέρασαν τις 800.000 συσκευές μέσα σε ένα τρίμηνο. Η κίνηση να παρουσιάσει ένα Android smartphone, όπως θα είναι το Priv, για πολλούς αναλυτές είναι μία κίνηση σωφροσύνης για την αύξηση των πωλήσεων.

Η νέα συσκευή της BlackBerry θα έχει πολλά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα μοντέλο της εταιρείας, όπως είναι το πληκτρολόγιο QWERTY. Αυτό θα εμφανίζεται με μηχανισμό slide, όπως έχει φανεί σε φωτογραφίες της συσκευής που έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς στο Διαδίκτυο.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του BlackBerry Priv, η οθόνη του εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 5.4 ή 5.6 ίντσες, με ανάλυση 1440p, μνήμη 3 GB, εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, χρονισμένο στο 1.8 GHz, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, πίσω κάμερα 18 Megapixel και μπροστινή κάμερα 5 Megapixel. Θα υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τη χρήση καρτών microSD.

Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 5.1.1 Lollipop, το οποίο θα μπορεί να υποστηρίζει και κάποιες από τις δημοφιλείς εφαρμογές της BlackBerry, όπως είναι το Messenger και η εφαρμογή για την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons