Επιπλέον διαδραστικές οθόνες αφής στη σειρά οθονών Philips B Line

by George Polyzos • On 22-10-2020 • AT 9:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε τις νέες οθόνες LCD με SmoothTouch και αντιθαμβωτική επίστρωση: την οθόνη Philips 172B9TL και την οθόνη Philips 242B9TL.

Οι νέες οθόνες διαθέτουν τη λειτουργία SmoothTouch, που σημαίνει ότι η οθόνη χρησιμοποιεί τεχνολογία αφής προβεβλημένης χωρητικότητας 10 σημείων για ομαλή απόκριση. Η επικάλυψη γυαλιού εξασφαλίζει προστασία από γρατσουνιές. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για ορισμένους κλάδους όπως λιανικό εμπόριο, σούπερ μάρκετ, logistics και HoReCa, όπου χρειάζονται μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση αφής όπου θα λειτουργούν οι εφαρμογές τους.

Οι εικόνες της οθόνης είναι εξαιρετικά καθαρές με αυθεντικά χρώματα και κορυφαία ευκρίνεια χάρη στην αντιθαμβωτική επίστρωση (anti-Glare Coating, για συντομογραφία AG), η οποία μπορεί να μειώσει την έντονη γυαλάδα της οθόνης αφής και επομένως δε θα χρειαστεί κάποια επιπλέον μεμβράνη για άνεση στα μάτια, πολύ ουσιαστικό για εσωτερικούς χώρους, ή περιβάλλοντα με φως το οποίο πέφτει απευθείας πάνω στην οθόνη. Αυτές οι οθόνες Philips πληρούν επίσης τη διεθνή βαθμολογία IP65 (μόνο μπροστά) για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Αυτό εξασφαλίζει προστασία από πιτσιλιές νερού και σκόνη που μπορεί να συμβούν κατά τη χρήση.

Οι δύο νέες οθόνες διαθέτουν θύρα HDMI που εξασφαλίζει καθολική ψηφιακή συνδεσιμότητα, δύο θύρες USB 3.1 για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας και σύνδεση DisplayPort. Για τη βελτίωση και διασφάλιση μίας ακόμα καλύτερης παραγωγικότητας του χρήστη, οι οθόνες αφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν με: το δάχτυλό σας, ένα στυλό για οθόνη αφής κατασκευασμένο από αγώγιμο ύφασμα ή καουτσούκ, και συγκεκριμένα γάντια, καθιστώντας την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο απλή στη χρήση. Επιπλέον, οι νέες οθόνες αφής 17 και 24 ιντσών διαθέτουν την Philips SmartStand με δομή τύπου Z με ομαλή κλίση, προσαρμογή στο ύψος και δυνατότητες αναδίπλωσης για ποικίλες εργονομικές θέσεις και εντοιχισμό VESA για μέγιστη ευελιξία.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν SmartContrast, μία αποκλειστική τεχνολογία που προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για πλούσιες μαύρες λεπτομέρειες και μία κορυφαία οπτική εμπειρία. Επιπλέον, η οθόνη Philips 242B9TL διαθέτει βελτιωμένη Full HD 1920 x 1080 ανάλυση για ρεαλιστικά χρώματα. Αλλά η οπτική ποιότητα πρέπει να συμπορεύεται με την μέγιστη άνεση για τα μάτια. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν τη λειτουργία LowBlue Mode που σχεδιάστηκε για ευεξία, και τεχνολογία Flicker-Free που μειώνει το τρεμόπαιγμα για πιο άνετη θέαση.

Εκτός από τα νέα μοντέλα, η MMD ανακοίνωσε επίσης και μία νέα εκδοχή των προηγούμενων οθονών αφής (242B9T, 222B9T, 172B9T και 162B9T), οι οποίες έρχονται τώρα χωρίς βάση. Αυτά τα μοντέλα αποτελούν μία καλή επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την δυνατότητα εντοιχισμού VESA για σταθερές εγκαταστάσεις. Αυτό θα συμβάλει επίσης και στη προστασία του περιβάλλοντος, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψουμε τη βάση, ενώ θα προσφέρει περισσότερη ευελιξία και βελτιστοποίηση προϋπολογισμού σε πελάτες και συνεργάτες. Τα μοντέλα Philips 242B9TN, 222B9TN, 172B9TN και 162B9TN, είναι τώρα διαθέσιμα με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 349, 299, 329 και 249 αντίστοιχα.

Η οθόνη Philips 172B9TL και η οθόνη Philips 242B9TL είναι διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 369 και 399, αντίστοιχα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons