Επιλογή του Microsoft Dynamics CRM από την Infobank Hellastat

by George Polyzos • On 20-01-2015 • AT 1:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

CRM-features

Η Data Communication ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της επιχειρηματικής λύσης Microsoft Dynamics CRM 2013 στην Infοbank Hellastat, που δραστηριοποιείται στον χώρο της οικονομικής και εμπορικής πληροφόρησης.

Διαθέτοντας αμιγώς πελατοκεντρική λειτουργία, βασική ανάγκη της Infobank Hellastat ήταν η ανανέωση των πληροφοριακών υποδομών της με μια νέα πλατφόρμα που θα επέτρεπε καλύτερη οργάνωση των επιχειρησιακών της πόρων και μέγιστη αξιοποίηση του συνόλου της επικοινωνίας της με τους πελάτες της.

Βασικό ζητούμενο στην επιλογή της λύσης ήταν η γρήγορη εγκατάσταση του συστήματος, καθώς και η αποφυγή χρονοβόρων διαδικασιών εκπαίδευσης των εργαζόμενων της εταιρίας.

Το Microsoft Dynamics CRM 2013, καλύπτοντας τις λειτουργίες των Πωλήσεων, του Marketing και της Υποστήριξης Πελατών, προκρίθηκε ως η ιδανική λύση, εξαιτίας των δυνατοτήτων παραμετροποίησης και της υψηλής λειτουργικότητάς του, επιτρέποντας μάλιστα τη βελτίωση των διαδικασιών του κύκλου πώλησης αλλά και της εξυπηρέτησης των πελατών. Το έργο, από την εγκατάσταση, την ανάλυση και τη σχεδίαση, έως την παραμετροποίηση και την εκπαίδευση, ανέλαβε εξολοκλήρου η Data Communication.

Για την υλοποίηση του έργου η Data Communication χρησιμοποίησε τη διεθνή μεθοδολογία υλοποίησης έργων Sure Step της Microsoft που εγγυάται την σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τον συμφωνηθέντα προϋπολογισμό και τις απαραίτητες προδιαγραφές ολοκλήρωση του έργου.

[Δ.Τ. Data Communication]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons