Επικοινωνία των συνεργατών μέσα από το Microsoft Teams

by Nikos Kaimakamis • On 03-11-2016 • AT 12:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

microsoft-teams-copy

To Microsoft Teams είναι μία νέα πλατφόρμα που διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών, κατά τα πρότυπα του Slack.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση του Microsoft Teams είναι να έχει κανείς λογαριασμό στο Office 365 Business ή Enterprise. To Microsoft Teams βρίσκεται σε preview έκδοση και είναι ήδη διαθέσιμο σε 181 χώρες και 18 διαφορετικές γλώσσες. Η γενική εμπορική του διαθεσιμότητα αναμένεται να ξεκινήσει, σύμφωνα με το GSM Arena, από τις αρχές του 2017 και έπειτα. Όπως δηλώνει και η ίδια η Microsoft, το Microsoft Teams είναι ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι βασισμένο στην επικοινωνία μέσω chat.

To Microsoft Teams υποστηρίζει όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα chat room, δηλαδή τη δημιουργία χώρων ομαδικής επικοινωνίας, την ανταλλαγή αρχείων, ενώ μπορεί να λειτουργεί σε συνδυασμό με όλες τις εφαρμογές του Office 365. Μαζί με το Microsoft Teams, είναι εφικτή και η χρήση του Skype για τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλησεις μεταξύ των συνεργατών.

Σύμφωνα με το Reuters, το Office 365 έχει αυτή τη στιγμή περίπου 85 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές κάθε μήνα, ενώ το Slack εμφανίζεται να έχει περίπου 4 εκατομμύρια συνδρομητές. Το Slack, από τη μεριά του, μόλις έμαθε την είδηση της παρουσίασης του Microsoft Teams, έσπευσε να σχολιάσει ότι ο ανταγωνισμός είναι καλοδεχούμενος.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons