Επιδόσεις και στιλ για όλους με τη νέα Toshiba Satellite C Series

by George Polyzos • On 20-06-2015 • AT 10:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

SatelliteC70_white_lifestyle_product

Η Toshiba παρουσίασε τη νέα σειρά Satellite C που περιλαμβάνει τον 17,3 ιντσών Satellite C70-C/C70D-C και τον 15,6 ιντσών Satellite C55-C/C55D-C.

Εκτός από τη βελτιωμένη τους εμφάνιση, τα δύο μοντέλα είναι πολύ λεπτότερα από τα αντίστοιχα του 2014 με τον Satellite C70-C/C70D-C να είναι πάνω από 20%  λεπτότερος από τον προκάτοχό του. Η μεγαλύτερη οθόνη του C70-C διασφαλίζει πιο έντονη εμπειρία ψυχαγωγίας για το χρήστη, ή καλύτερη εικόνα κατά την εργασία, καθιστώντας τον ιδανικό ως επιλογή desktop.

Η έκδοση 15,6 ιντσών είναι ιδανική για όσους εκτιμούν τη φορητότητα και θέλουν να μετακινούν το laptop μέσα στο σπίτι ή να το παίρνουν μαζί τους. Όλα τα μοντέλα έχουν τεχνολογία touchpad palm rejection, που αγνοεί ακούσια χτυπήματα της παλάμης ενώ δέχεται άλλες κινήσεις των δακτύλων για να περιοριστούν τα σφάλματα.

Η σειρά Satellite C έχει προ-εγκατεστημένα Windows 8.1, ενώ τα Windows 10 είναι διαθέσιμα αφότου κυκλοφορήσουν μέσω αναβάθμισης. Σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10, τα μοντέλα περιλαμβάνουν hardware και εξαρτήματα που διασφαλίζουν ήπια απόδοση, διπλά μικρόφωνα για βελτιωμένη εμπειρία Cortana με clear voice capture και πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης στο πληκτρολόγιο. Η εξυπνάδα της Cortana έγκειται στο ότι γνωρίζει το χρήστη και βοηθάει στην οργάνωση της ζωής του πχ. ενημερώνει για αυξημένη κίνηση στους δρόμους, παρέχοντας στοχευμένο web searching και υπενθυμίσεις.

C55_lifestyle_black

Ολοκληρωμένη ψυχαγωγία

Οι μεγάλες οθόνες των Satellite C70-C και C70D-C προσφέρουν ενισχυμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας σε κάθε κατάσταση και με ανάλυση HD+, κάθε ταινία ή video παρουσιάζεται με καθαρότητα.

Με την επιλογή γυαλιστερής ή μη ανακλαστικής ματ οθόνης, οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους, είτε πρόκειται για εντονότερα χρώματα είτε για ενισχυμένη ευκρίνεια σε συνθήκες έντονου φωτισμού.

Η προσθήκη στερεοφωνικών ηχείων υψηλής ποιότητας, με Toshiba Audio Enhancement, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τον ήχο είτε ακούνε μουσική είτε παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία.

Άνετες επιδόσεις

Με τους πιο εξελιγμένους επεξεργαστές που περιλαμβάνουν 5ης γενιάς Intel Core i5 ή την επιλογή AMD A8-7410 APUs, η σειρά Satellite C παρουσιάζει ενισχυμένες επιδόσεις για εργασία και παιχνίδι. Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν εντυπωσιακή ανταπόκριση όλη την ημέρα, είτε δουλεύουν σε πολλαπλά έγγραφα, είτε παίζουν παιχνίδια είτε σερφάρουν στο internet. Ο Satellite C55D-C υποστηρίζει γραφικά AMD Radeon R5 M330 με 2GB VRAM ενώ τα μοντέλα της Intel έως NVIDIA GeForce 930M με 2GB VRAM που επιτρέπουν άνετο gaming και media playback για τα μοντέλα της σειράς.

Η επιλογή 2TB HDD ή 256GB SSD διατίθεται για τους Satellite C55-C και C55D-C. Είναι η πρώτη φορά που η επιλογή SSD συμπεριλαμβάνεται στη σειρά Satellite C για την Ευρώπη, ώστε οι χρήστες να επωφελούνται από γρήγορο χρόνο boot και συνολικά ταχύτερες επιδόσεις.

Απαραίτητη συνδεσιμότητα

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βασικά media και αρχεία γρήγορα και εύκολα, από μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας. Μία θύρα HDMI και τρεις θύρες USB με τη μία να περιλαμβάνει λειτουργία Sleep-and-Charge  για συνδεσιμότητα με ποικιλία συσκευών. Με bridge media slot, που υποστηρίζει κάρτες UHS-I SD – επιτρέπεται στους χρήστες να μεταφέρουν ταχύτατα υψηλής ανάλυσης video και φωτογραφίες από τις κάμερες στους φορητούς τους υπολογιστές.

Η σειρά Satellite C θα είναι διαθέσιμη το γ’ τρίμηνο του 2015.

[Δ.Τ. Toshiba]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons