Επιβεβαίωση τεχνικών χαρακτηριστικών για το Nokia 9 PureView

by Nikos Kaimakamis • On 22-02-2019 • AT 10:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μέσα από μια σειρά διαρροών, έγινε η αποκάλυψη των περισσότερων τεχνικών χαρακτηριστικών του επερχόμενου Nokia 9 PureView. 

Οι αποκαλύψεις έχουν γίνει μέσα από το site Android Enterprise, στο οποίο αναφέρεται ότι το Nokia 9 PureView θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών, χωρίς, όμως, να γίνεται λόγος για την ανάλυση που θα υποστηρίζει η οθόνη αυτή. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Nokia 9 PureView εκτιμάται ότι θα είναι 128 GB, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 4 GB.

Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την HMD Global να παρουσιάζει και περισσότερο high end εκδόσεις της εν λόγω συσκευής, με μνήμη RAM 6 GB και υποστήριξη τεχνολογίας HDR 10 από την οθόνη ανάλυσης 2Κ.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Nokia 9 PureView αναμένεται να είναι 4000 mAh, με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης μέσω της τεχνολογίας Qi Wireless. Το λειτουργικό σύστημα του νέου smartphone που θα φέρει το θρυλικό όνομα της Nokia στο πλαίσιό του θα είναι το Android 9 Pie. Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρχει και έκδοση του Nokia 9 PureView με λειτουργικό Android One.

Από τις πρώτες εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το Nokia 9 PureView δεν θα ακολουθεί εκκεντρικές επιλογές στο σχεδιασμό του, χωρίς notch, αλλά με το τυπικό πλαίσιο πάνω από την οθόνη, το οποίο θα φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα και άλλους αισθητήρες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons