Επιβεβαίωση ότι το OnePlus 5 θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835

by George Polyzos • On 26-05-2017 • AT 10:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το OnePlus 5 θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του και πλέον οι διαρροές και τα teasers γύρω από τα χαρακτηριστικά του τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

Το νέο στοιχείο που ήλθε στο φως της δημοσιότητας ήρθε από την πλευρά της Qualcomm η οποία επιβεβαίωσε ότι η νέα ναυαρχίδα του κινέζου κατασκευαστή θα εξοπλίζεται με το κορυφαίο της SoC, το Snapdragon 835. Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, με ένα post σε forum ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε το OnePlus 5, οραματιζόμασταν ένα smartphone με άψογη απόδοση».

Επιβεβαιώνοντας και αυτός με τη σειρά του την επιλογή του Snapdragon 835, το αφεντικό της OnePlus δήλωσε για τον εν λόγω επεξεργαστή ότι εξασφαλίζει «ομαλή, ισχυρή και αποτελεσματική απόδοση» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμβολή του λογισμικού OyxgenOS (που βασίζεται σε stock έκδοση του Android) στις υψηλές επιδόσεις του νέου smartphone.

Στη συνέχεια της ανάρτησής του ο Pete Lau αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλλαν οι μηχανικοί της εταιρείας για τη βελτίωση του touch latency, δηλαδή να αποκτήσει η οθόνη αφής μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια απόκρισης. «Σαν αποτέλεσμα, οι εφαρμογές ανταποκρίνονται ταχύτερα στο άγγιγμα, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ουσιαστικά, η επιβεβαίωση χρήσης του Snapdragon 835 αποτελεί και το μόνο σίγουρο χαρακτηριστικό της νέας συσκευής καθώς καμία από τις υπόλοιπες διαρροές δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ενώ το OnePlus 5 είναι προ των πυλών φαίνεται ότι παράλληλα φτάνει η ώρα της «συνταξιοδότησης» για το OnePlus 3T. Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία υπάρχει ένα stock της συγκεκριμένης συσκευής αλλά όταν αυτό εξαντληθεί δεν θα υπάρχει ανανέωσή του με νέας κατασκευής μοντέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons