Επιβεβαιώνεται το λανσάρισμα της υπηρεσίας Samsung Pay Mini

by Nikos Kaimakamis • On 06-02-2017 • AT 10:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Samsung Pay Mini επιβεβαιώθηκε ότι θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά της Κορέας για τα κινητά με λειτουργικό σύστημα Android. 

To Samsung Pay Mini θα είναι μία πιο απλή έκδοση της υπηρεσίας ανέπαφων συναλλαγών της Samsung και αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του αρχικά στην Κορέα, κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2017. Η μεγάλη διαφορά με το Samsung Pay είναι ότι το Samsung Pay Mini θα μπορεί να λειτουργήσει και με τα Android smartphones άλλων κατασκευαστών και όχι μόνο με τα μοντέλα της Samsung.

Με τη βοήθεια του Samsung Pay Mini θα μπορεί να γίνεται χρήση όχι μόνο του NFC για τις ανέπαφες συναλλαγές, αλλά και η μαγνητική τεχνολογία που χρησιμοποιούν όλες οι κάρτες των τραπεζών. Από τις 6 Φεβρουαρίου και μετά οι Κορεάτες θα μπορούν να κατεβάσουν μία δοκιμαστική έκδοση του Samsung Pay Mini, ενώ αργότερα θα διατεθεί κανονικά η υπηρεσία και σε κινητά άλλων κατασκευαστών, πλην των Samsung Galaxy smartphones.

Ένα από τα στοιχεία που δεν θα προσφέρει το Samsung Pay Mini είναι η δυνατότητα πληρωμών offline που υπάρχει στην πλήρη έκδοση της υπηρεσίας ανέπαφων συναλλαγών με τη χρήση smartphones. Από την άλλη μεριά οι συνδρομητές της υπηρεσίας Samsung Pay Mini θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις επιμέρους υπηρεσίες του Samsung Pay.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons