Επετειακό PlayStation 4 τιμά το λανσάρισμα του πρώτου PS

by George Polyzos • On 03-12-2014 • AT 5:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PS4_20_10

Η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε το «PlayStation 4 20th Anniversary Edition», μια ειδική έκδοση του PS4, τιμώντας την εικοστή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation στις 3 Δεκεμβρίου 1994.

Η 20η Επετειακή Έκδοση θα κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PS. Η συλλεκτική έκδοση του PS4 και τα συνοδευτικά περιφερειακά θα κυκλοφορήσουν στο κλασικό γκρι χρώμα (Original Gray) σε ειδική συσκευασία, που επίσης παραπέμπει στην κλασική κονσόλα.

Το πρώτο σύστημα PlayStation γνώρισε ευρεία αναγνώριση για τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωμάτωνε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας 3D γραφικών υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, κάτι πρωτοφανές για οικιακές κονσόλες, αλλά και για τη μεγάλη συλλογή παιχνιδιών που το συνόδευε.

PS4_OriginalPS

Το PlayStation σήμανε μια επανάσταση για τη βιομηχανία και έγινε η πρώτη οικιακή κονσόλα στην ιστορία που ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων τεμαχίων σε αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις. Η πρώτη έκδοση του PlayStation ενσωμάτωνε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσέφερε ανεπανάληπτες gaming εμπειρίες σε χρήστες ανά τον κόσμο. Η κληρονομιά αυτή διατηρήθηκε ζώντανη σε όλες τις πλατφόρμες του PlayStation έκτοτε.

«Το “PlayStation 4 20th Anniversary Edition” είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο, ενθυμητικό του πρώτου PlayStation, το οποίο ενέπνευσε όλες τις μεταγενέστερες πλατφόρμες του PlayStation που παρουσιάστηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η συλλεκτική έκδοση του PS4 προσφέρει μια νοσταλγική αίσθηση στους φανατικούς του PlayStation, ενώ παράλληλα παρέχει μια ολόφρεσκη εμπειρία σε όσους δεν είχαν αποκτήσει την πρώτη κονσόλα», δήλωσε ο Andrew House, Πρόεδρος και Group CEO της Sony Computer Entertainment.

[Δ.Τ. Sony]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons