Επενδύσεις σε VR Startups από το HTC Vive X

by Nikos Kaimakamis • On 27-04-2016 • AT 2:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-Vive

To HTC Vive X είναι ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να φέρει επενδύσεις ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο πεδίο του virtual reality. 

Το HTC Vive X θέλει να δώσει νέα πνοή στο οικοσύστημα της εικονικής πραγματικότητας, δίνοντας χρηματική ενίσχυση σε διάφορες startup εταιρείες που θα δραστηριοποιούνται στο πεδίο του virtual reality και δεν έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

Η HTC θέλει να προικίσει το Vive X fund με 100 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει μία θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας στο πεδίο του VR.

htc vive x

To HTC Vive X θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στο Πεκίνο, με το Σαν Φρανσίσκο και η Ταϊπέι να είναι οι επόμενες στάσεις του. Θα προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, χώρους εργασίας και κεφάλαια για όσους θέλουν να στήσουν τη δική τους επιχείρηση ή να δουν να υλοποιείται η ιδέα τους με χρήση τεχνολογιών virtual reality.

H HTC τονίζει ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για ανάπτυξη games με τη βοήθεια του Vive X program, καθώς θέλει να δει τους συμμετέχοντες σε αυτό να ασχολούνται και με VR εργαλεία και υπηρεσίες, ακόμα και αξεσουάρ. Στο Πεκίνο, το HTC Vive X, δίνει έμφαση σε επιχειρήσεις που είναι ήδη επιτυχημένες στο οικοσύστημα της εικονικής πραγματικότητας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons