Επεκτείνεται το οικοσύστημα των Motorola Moto Mods

by Nikos Kaimakamis • On 05-12-2016 • AT 12:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

mophie-moto-mods

H οικογένεια των Motorola Moto Mods αποκτά νέα μέλη, ένα dock για τοποθέτηση στο αυτοκίνητο και μία επέκταση μπαταρίας. 

Το Motorola Moto Z μπορεί τώρα να αποκτήσει το Mophie Juice Pack, το οποίο είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να προσφέρει επιπρόσθετη αυτονομία. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 79.99 δολάρια στις ΗΠΑ και στην τιμή αυτή προσφέρει ένα πακέτο μπαταρίας χωρητικότητας 3000 mAh, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνει την αυτονομία της μπαταρίας του Moto Z σε ποσοστό 60%. Διαθέτει επίσης μία ενδεικτική λυχνία λειτουργίας, μαζί με μία θύρα USB Type C.

incipio-moto-mods

To Incipio Car dock είναι ακόμα ένα μέλος της οικογένειας των Moto Mods, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται έναντι 64.99 δολαρίων στις ΗΠΑ και προσφέρει έναν έξυπνο τρόπο στήριξης του κινητού στο αυτοκίνητο. Έχει σύνδεση 3.5 χιλιοστών για να μπορεί να συνεργαστεί το smartphone με το σύστημα infotainment του οχήματος, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να φορτίζει την μπαταρία του Motorola Moto Z, για όσο είναι συνδεδεμένο με το dock. Με τη σύνδεση, αυτόματα γίνεται η χρήση του Android Auto.

Η Motorola σημείωσε ότι θα παρουσιάσει και άλλα Moto Mods μέσα στο 2017, ενώ ενθαρρύνει τους ανεξάρτητους κατασκευαστές να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις και να τις θέσουν σε crowdfunding καμπάνιες για να τις βάλουν σε παραγωγή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons