Επέκταση της παγκόσμιας συνεργασίας μεταξύ LG και Netflix

by George Polyzos • On 09-01-2016 • AT 10:09 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG-Netflix-Partnership

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια συνεργασία με το Netflix για τη διευκόλυνση και τη λειτουργία του παγκόσμιου on-demand Internet TV streaming πέρα από τις ήδη καθιερωμένες αγορές τηλεόρασης μέσω Internet.

Η επέκταση αυτή θα φέρει εκτενές περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβάνοντας 4K HDR τηλεοπτικές σειρές, σε περισσότερες αγορές στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

Η LG επιλέχθηκε ως ο πρωταρχικός παγκόσμιος επιχειρηματικός συνεργάτης του Netflix, λόγω της ανώτερης ποιότητας εικόνας και συνολικής επίδοσης που προσφέρει, τόσο στη βιομηχανία των έξυπνων τηλεοράσεων, όσο και στην εμπειρία θέασης στο Netflix. Το Netflix και η LG θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την παροχή προπληρωμένης πρόσβασης στις υπηρεσίες του Netflix.

Μερικές από τις επιτυχημένες αυθεντικές σειρές του Netflix είναι το ‘Daredevil’ της Marvel, το ‘Orange is the New Black’ και το ‘Sense8’. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να προσφέρει στα παγκόσμια μέλη της την DR-mastered αυθεντική τηλεοπτική σειρά ‘Marco Polo’.

Netflix

«Η παγκόσμια συνεργασία μας με την LG θα βοηθήσει τους λάτρεις της ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν και να απολαύσουν το Netflix», δήλωσε ο Scott Mirer, Αντιπρόεδρος του οικοσυστήματος device partner στο Netflix. «Ανυπομονούμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας με την τεχνολογία αιχμής και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους σειρά σε 4K και HDR».

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που είμαστε ο παγκόσμιος επιχειρηματικός συνεργάτης του Netflix, του πιο δημοφιλούς παρόχου περιεχομένου του κόσμου», δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, LG Home Entertainment Company. «Από την πλευρά μας, στην LG θα συνεχίσουμε την προσήλωσή μας στην καινοτομία τεχνολογίας για την εικόνα και τον ήχο, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια παγκοσμίως ανώτερη 4K και HDR εμπειρία θέασης. Με την υιοθέτηση των πιο υποσχόμενων τεχνολογικών εξελίξεων, η LG θα συνεχίσει να ηγείται παγκοσμίως στην premium αγορά των τηλεοράσεων».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons