Επεξεργαστής 64 bit στο επερχόμενο HTC Desire 820

by Nikos Kaimakamis • On 26-08-2014 • AT 10:34 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

qualcomm 615

To HTC Desire 820, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία, θα είναι το πρώτο Android smartphone με επεξεργαστή Snapdragon 615, ο οποίος θα λειτουργεί στα 64 bit.

Στην teaser εικόνα που συνοδεύει τις πληροφορίες εμφανίζεται ότι το νέο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με τον οχταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 με πυρήνες Cortex-A53, που αποτελούν τον 64bit αντικαταστάτη του Cortex A7 σε συνδυασμό με το Adreno 405 για τα γραφικά. Επιβεβαίωση για τον επεξεργαστή έχει δώσει και η Qualcomm, σύμφωνα με το G for Games που έφερε πρώτο στο φως της διαδικτυακής δημοσιότητας τις πληροφορίες από το επίσημο account της HTC στο κινεζικό Weibo.

Ουσιαστικά, αυτό το μοντέλο έρχεται να ανταγωνιστεί το iPhone 5S, δημιουργώντας, θα μπορούσαμε να πούμε, ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού ως προς τους επεξεργαστές των μοντέλων. Το επερχόμενο νέο μοντέλο είναι ενδιαφέρον τεχνολογικά και αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά το φετινό φθινόπωρο.

Η ημερομηνία που σημειώνεται για την παρουσίαση του νέου μοντέλου είναι η 4η Σεπτεμβρίου, μία ημερομηνία που μάλλον θα είναι γεμάτη παρουσιάσεις τελικά και θα αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον στο κομμάτι του mobile. Άλλες πληροφορίες για τη συσκευή σημειώνουν ότι θα είναι μία συσκευή με οθόνη ανάλυσης 1080p, ενώ η κάμερά του θα έχει aperture f/2.0 και θα έχει λειτουργία DuoCamera 3D.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons