Επεξεργαστής Intel στο επόμενο iPhone;

by Nikos Kaimakamis • On 19-10-2015 • AT 11:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone-6S-vs-iPhone-6S-Plus

Καρδιά από την Intel φαίνεται πως θα έχουν τόσο το επερχόμενο iPhone όσο και το Apple Watch, σύμφωνα με τελευταίες φήμες. 

Αυτό προφανώς σημαίνει ότι θα δούμε την Apple να στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της για την επεξεργαστική ισχύ των mobile συσκευών της και όχι πλέον στην Samsung και την TSMC, οι οποίες κατασκευάζουν τα A series chips.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή φημολογία, η Intel έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Apple για τη δημιουργία System On Chips και για το σκοπό αυτό έχει αναθέσει σε 1000 εργαζομένους της, την έρευνα και ανάπτυξη των μικροεπεξεργαστών για την Apple.

To πιο πιθανό chip αναμένεται να είναι το Intel 7360 LTE modem chip, το οποίο, όπως δηλώνει και το όνομά του, θα έχει ενσωματωμένο modem για τη λειτουργία σε δίκτυα 4G, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι το iPhone 7 ενδέχεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές με τον επεξεργαστή Qualcomm 9X45 LTE.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση του chip της Intel στο Apple Watch, όπως λένε όλες οι σχετικές φήμες, θα δώσει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G και στο smartwatch της Apple, στοιχείο που θα επεκτείνει σημαντικά τις δυνατότητες της συσκευής. Το θέμα έχει ενδιαφέρον και θα το παρακολουθούμε, οπότε, μείνετε συντονισμένοι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons