Επεξεργαστές Intel Xeon σε laptops

by Nikos Kaimakamis • On 11-08-2015 • AT 9:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Intel_xeon_logo

Οι επεξεργαστές της οικογένειας Intel Xeon βρίσκουν για πρώτη φορά θέση στο εσωτερικό των φορητών υπολογιστών, αλλά όχι και σε commercial desktops. 

Οι επεξεργαστές Intel Xeon, μέχρι σήμερα, απευθύνονταν σε επαγγελματίες που ήθελαν ισχυρά workstations, όπως είναι οι σχεδιαστές και τα τμήματα έρευνας και εξέλιξης της βιομηχανίας. Η απόφαση της Intel να ξεκινήσει την διάθεση της πλατφόρμας Intel Xeon και σε φορητά συστήματα σχετίζεται τόσο με τις mobile ανάγκες των όσων ασχολούνται με την ψηφιακή δημιουργία και την επεξεργασία περιεχομένου σε 4Κ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Intel, σύντομα θα είναι διαθέσιμος ο επεξεργαστής Intel Xeon E3-1500M v5 σε διάφορες παραλλαγές για φορητούς υπολογιστές. Ο επεξεργαστής αυτός είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική Skylake και υποστηρίζει πλήρως την συνδεσμολογία USB Type C. Επίσης, αποτελεί μία λύση που ισορροπεί ανάμεσα στην απόδοση και τον mobile χαρακτήρα, ενώ θα μπορεί να εντοπίζει και να διορθώνει αυτόματα τυχόν σφάλματα λειτουργίας που ενδέχεται να προκύψουν.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Intel Xeon επεξεργαστής σε ένα φορητό υπολογιστή εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία, χωρίς αστοχίες και προβλήματα. Τα νέα συστήματα θα μπορούν να υποστηρίζουν την τεχνολογία Intel vPro, ενώ σύντομα η Intel θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα χαρακτηριστικά για τους νέους επεξεργαστές της για τα mobile workstations.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons