Επανασχεδιασμός του Spotify for Windows Phone

by Nikos Kaimakamis • On 20-01-2015 • AT 12:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

spotify windows phone

Το Spotify για τα Windows Phones αλλάζει το σχεδιασμό του και αποκτά στοιχεία που έχουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για iOS και Android. Πρόκειται για την έκδοση 5.0 της mobile εφαρμογής για το μουσικό streaming, ενώ το ίδιο το Spotify δηλώνει ότι αυτή είναι η καλύτερα σχεδιασμένη εφαρμογή που έχει σχεδιάσει μέχρι σήμερα για τα Windows Phones, με πιο σκούρο θέμα, καλύτερη γραμματοσειρά και πιο προσεγμένη προβολή των εικόνων.

Παράλληλα, παρουσιάζεται το μενού Your Music, το οποίο ενοποιεί την μουσική σας στο Windows Phone για πρώτη φορά, με ένα σημείο για την προβολή και οργάνωση των άλμπουμ, των λιστών αναπαραγωγής και των μεμονωμένων τραγουδιών.

Ανανεωμένη είναι και η λειτουργία Browse, η οποία είναι πλέον ίδια με εκείνη που έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες άλλων λειτουργικών συστημάτων, ενώ το περιεχόμενο προβάλλεται καλύτερα και έρχεται στο προσκήνιο της οθόνης ενός Windows Phone.

Το Spotify συνεχίζει την δυναμική του πορεία, φτάνοντας πλέον τους 60 εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο, με τους 15 εκατομμύρια από αυτούς να είναι εγγεγραμμένοι στις επί πληρωμή συνδρομητικές υπηρεσίες Premium, στοιχείο που δείχνει ότι το online streaming μουσικής είναι η λύση της μουσικής βιομηχανίας για να καταπολεμήσει τόσο το φαινόμενο της πειρατείας όσο και των χαμηλών πωλήσεων που την ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons