Επαναπιστοποίηση της Wind Ελλάς για την Περιβαλλοντική Διαχείριση

by George Polyzos • On 14-08-2015 • AT 9:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Samsung Wind Smart Signage (1)

Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης έλαβε για 3η συνεχή φορά η WindΕλλάς για το σύνολο των λειτουργιών της και το δίκτυο καταστημάτων Windσε όλη την Ελλάδα.

Η σχετική επιθεώρηση από την TÜV Hellas ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Wind πιστοποιήθηκε ξανά σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας DIN EN ISO14001:2009, το πλέον αναγνωρισμένο και διαδεδομένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο ετήσιος έλεγχος του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

Χάρη στην περιβαλλοντική της πολιτική, η Wind μεταξύ άλλων πέτυχε το 2014 τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 6.722 GJ και της εκπομπής ρύπων  κατά 3.428 τόνους CO2e, ενώ προώθησε προς πώληση και επαναχρησιμοποίηση 73 τόνους ηλεκτρικών  και ηλεκτρονικών συσκευών και ανακύκλωσε σχεδόν το 80% των απορριμμάτων της.

Με άλλα λόγια, εξοικονόμησε την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζονται για έναν ολόκληρο χρόνο 620 νοικοκυριά ώστε να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ίδιας χρονιάς ήταν και η αύξηση της εξοικονόμησης  χαρτιού, που άγγιξε το 45% στους λογαριασμούς υπηρεσιών και οφείλεται στην πρωτοποριακή υπηρεσία My Wind.

Η Wind παραμένει επικεντρωμένη με αποφασιστικότητα στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές υπηρεσίες και προϊόντα που μεγιστοποιούν την αξία των χρημάτων τους και αναβαθμίζουν την εμπειρία τους σε όλα τα επίπεδα.

Η Άρτεμις Σαμαρά, Business Processes and Quality Senior Manager της Wind Ελλάς δήλωσε: «Η πιστοποίηση αφορά πρωτίστως στην αυξημένη περιβαλλοντική συνείδηση και τις συντονισμένες προσπάθειες εργαζομένων, διοίκησης και συνεργατών της Wind για τη μείωση της  περιβαλλοντικής μας επίδρασης, τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής μας απόδοσης και τη συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons