Επαγγελματικός προσαρμογέας Powerline από την devolo

by George Polyzos • On 19-06-2015 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

dLANpro1200+_office

Η devolo ανακοίνωσε τον νέο επαγγελματικό προσαρμογέα Powerline της σειράς dLAN1200, dLAN pro 1200+, με 1,2 Gbps και περιεκτικό remote management.

Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει την ισχυρή μετάδοση δεδομένων μέχρι 1,2 Gbps με ένα περιεκτικό remote management. Χάρη στην πατενταρισμένη με signal coupling και μετάδοση MIMO, τεχνολογία range+, ο συγκεκριμένος προσαρμογέας μπορεί να επιτύχει άριστη απόδοση, ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις.

Χάρη στη σύνδεση μέσω του ηλεκτρικού δικτύου, το νέο αυτό προϊόν είναι ιδανικό για να εφαρμοστούν σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα, έννοιες όπως industry 4.0 ή retrofits. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιείται σε ποικίλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών αλλά και εμπορικών επιχειρήσεων ή σε περιβάλλοντα γραφείων. Η 128- bit κρυπτογράφηση δεδομένων εξασφαλίζει την ασφαλή μετάδοση ενώ το χαρακτηριστικό γνώρισμα Quality Of Service εγγυάται την ιεράρχηση των δεδομένων.

Ο dLANpro 1200+ ενσωματώνει ένα dLAN1200 chip νέας γενιάς που εξασφαλίζει τη μετάδοση δεδομένων μέχρι 1.2 Gbit/s μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος. Η βέλτιστη σύνδεση εγγυάται μέσω της MIMO μετάδοσης (multiple in multiple out) της τεχνολογίας range+, που χρησιμοποιεί και τα τρία καλώδια της τροφοδοσίας, δηλ. τη φάση, τον ουδέτερο και τη γείωση, για να παρέχει την παράλληλη μετάδοση δεδομένων στην περιοχή του Gigabit.

dLANpro1200+_productpicture_comp1_sk_eu_print_01

Επιπλέον, μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύζευξη σημάτων, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους προσαρμογείς devolo παρέχει ένα μέγιστο εύρους που φτάνει μέχρι και τα 400 μέτρα με μία ιδιαίτερα σταθερή σύνδεση.

Gigabit Ethernet και ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα με κεντρικό φίλτρο

Τα dLANpro 1200+ είναι εξοπλισμένο με υποδοχή Gigabit LAN με αυτόματη λειτουργία mdi-Χ η οποία επιτρέπει τη γρήγορη μετάδοση δεδομένων Powerline σε συνδεδεμένες τελικές συσκευές ή και σε δίκτυα. Ο προσαρμογέας διαθέτει επίσης ενσωματωμένη πρίζα με ασφάλεια για παιδιά, αλλά και υψηλής απόδοσης φίλτρο δικτύου που αποτρέπει την πιθανή παρέμβαση από μετάδοση δεδομένων των συνδεδεμένων τελικών συσκευών.

Περιεκτικό remote management

Η διαμόρφωση και συντήρηση του dLANpro 1200+ επιτυγχάνεται μέσω του λογισμικού dLAN AVpro manager. Αυτό σημαίνει ότι οι επαγγελματικές εγκαταστάσεις dLAN μπορούν να ελεγχθούν μέσω του status monitoring με το ενσωματωμένο live view, ενώ μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στο σενάριο χρήσης για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Οι λειτουργίες του προσαρμογέα, όπως το PowerSave mode, το πλήκτρο της κρυπτογράφησης και το ενδεικτικό LED κατάστασης είναι εύκολο να τεθούν εκτός λειτουργίας. Τα Firmware-Updates μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα σε όλους τους προσαρμογείς στο δίκτυο.

Ο devolo dLANpro 1200+ είναι άμεσα διαθέσιμος μέσω των καταστημάτων Kαυκάς σε όλη την Ελλάδα. Η ενδεικτική τιμή λιανικής για τον dLANpro 1200+ είναι 99,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ενώ το dLANpro 1200+ Starter Kit ξεκινά από 188,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

[Δ.Τ. devolo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons