Η επαγγελματική λύση Ultra Stretch 86 ιντσών της LG διαθέσιμη στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 26-03-2016 • AT 1:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Newsroom

LG 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch_photo 1

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη νέα 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch οθόνη 86 ιντσών, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά.

Η νέα προσθήκη στο portfolio των επαγγελματικών προϊόντων ψηφιακής σήμανσης της εταιρείας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης κερδίζοντας τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της ενώ θεωρείται ήδη ένα μικρό έργο τέχνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψηφιακό ντεκόρ σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Το νέο επαγγελματικό μοντέλο της εταιρείας διαθέτει πάνελ ανάλυσης UHD (3840X600). Επιπλέον, το νέο Ultra Stretch Format με ratio ανάλυσης 58:9 μεταμορφώνει το monitor στην ιδανική επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων καθώς και άλλου είδους πληροφοριών τόσο σε landscape όσο και σε portrait πλαίσιο.

LG 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch_photo 2

Για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, το νέο μοντέλο της LG έρχεται με τον LG SuperSign media editor ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργαστεί και να δημιουργήσει, απλά και χωρίς δυσκολία, περιεχόμενο φωτογραφίας και video με ratio 58:9 χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει επιπλέον προγράμματα επεξεργασίας. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει επίσης τη δυνατότητα της ταυτόχρονης επεξεργασίας περιεχομένου από πολλαπλά αρχεία (1 αρχείο moving image ή flash και έως 20 αρχεία στατικής εικόνας).

LG 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch_photo 4

Τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου συνεχίζονται με την τεχνολογία Picture-by-Picture (PBP). Μέσω αυτής της τεχνολογίας, καθίσταται δυνατός ο διαχωρισμός της οθόνης έως 4 μέρη και κατ’ επέκταση ταυτόχρονη προβολή διαφορετικών περιεχομένων είτε από διαφορετική πηγή είτε από την εσωτερική μνήμη της συσκευής.

LG 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch_photo 3

Επιπλέον, η λειτουργία Tiling Mode προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία εντυπωσιακών Ultra Stretched Video Wall, με προβολή σε μορφή landscape ή portrait. Τέλος, η λειτουργία LAN daisy chain επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει, να διαχειρίζεται και να διαμοιράζει περιεχόμενο σε κάθε οθόνη του video wall από μια μόνο πηγή- καθιστώντας τη Digital Signage Ultra Stretch οθόνη 86 ιντσών απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία.

LG 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch_photo 5

Η οθόνη αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τα τέλη Μαρτίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons