Επαγγελματική ασύρματη δικτύωση από την TP-Link

by George Polyzos • On 14-06-2015 • AT 9:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

broadband-fibre-router

Η TP-Link παρουσίασε το νέο ευρύ χαρτοφυλάκιο ασύρματων access points που καλύπτουν χώρους οποιασδήποτε έκτασης για οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Τα προϊόντα της TP- Link συμβάλλουν στην υψηλή παραγωγικότητα των χρηστών που συνδέονται ασύρματα σε περιβάλλοντα μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ακόμη, διασφαλίζουν τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης πελατών σε χώρους που προσφέρουν ασύρματη πρόσβαση, όπως ξενοδοχεία ή εστιατόρια, τα οποία με τον τρόπο αυτό μπορούν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό τους.

Η διακριτική σχεδίαση των enterprise-class access points της TP- Link επιτρέπει την τοποθέτησή τους σε οροφές ή τοίχους, με τρόπο που η παρουσία τους να γίνεται ανεπαίσθητη και να δένει με τον αρχιτεκτονικό περίγυρο. Παράλληλα, η θύρα PoE επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση και τροφοδοσία με χρήση Ethernet καλωδίωσης με μήκος έως και 100 μέτρα.

Αξιοποιώντας chipsets δικτυακών λειτουργιών Qualcomm Atheros, επιτυγχάνονται σταθερά υψηλές ταχύτητες μεταγωγής δεδομένων στα 300 ή 600 Mbps. Υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας σε διπλό εύρος συχνοτήτων (2,4 & 5 GHz), ενώ η επιλογή επιπρόσθετης θύρας Gigabit Ethernet, επεκτείνει τις δυνατότητες δικτύωσης.

Η τήρηση υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας, σύμφωνα με το αυστηρό πρότυπο UL2043, είναι δυνατή χάρη στα υλικά LSOH (Low Smoke Zero Halogen) με τα οποία κατασκευάζονται τα enterprise-class access points της TP- Link. Παράλληλα, ο μελετημένος τους σχεδιασμός, τα καθιστά ανθεκτικά σε αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες, αδιάβλητα από σκόνη και ρύπους, ενώ η ύπαρξη θύρας ασφαλείας Kensington, τα προστατεύει από κλοπή.

TP- Link EAP110 – 300Mbps Ασύρματο N Access Point Οροφής

EAP110

Το TP- Link EAP110 προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός στιβαρού access point κλάσης enterprise, στους μικρότερους business users. Το EAP110 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς enterprise-class access points της TP- Link, όπως απλή εγκατάσταση με ένα μοναδικό καλώδιο στη θύρα Passive PoE, multi-SSIDs, Δέσμευση Πύλης, υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας με ειδικό software διαχείρισης, διαχείριση πολλαπλών access points κ.ά.

Στόχος του μοντέλου TP- Link EAP110 είναι η οικονομική κάλυψη των αναγκών του επαγγελματικού πελάτη, χωρίς να θυσιάζεται κανένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, ποιότητας και διαχείρισης.

TP- Link EAP120 – 300Mbps Ασύρματο N Gigabit Access Point Οροφής

EAP120

Το TP- Link EAP120 παρέχει όλα τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα του μοντέλου EAP110, αλλά προσφέρει ακόμη περισσότερες μοναδικές δυνατότητες, για επαγγελματικούς πελάτες που έχουν ακόμη υψηλότερες απαιτήσεις και ιδιαίτερες ανάγκες δικτύωσης.

To EAP120 υποστηρίζει PoE (802.3af) για εύκολη και εργονομική εγκατάσταση.

Επιπλέον, το TP- Link EAP120 διαθέτει διπλή κεραία μεγαλύτερης απολαβής 4dBi, σε σύγκριση με τα 3dBi του μοντέλου TP- Link EAP110, με σκοπό την κάλυψη ακόμη μεγαλύτερων επαγγελματικών χώρων.

Μια άλλη επιπρόσθετη δυνατότητα είναι η παροχή θύρας Gigabit Ethernet, σε αντίθεση με τη θύρα 10/100Μbps, του μοντέλου TP- Link EAP110, η οποία ταιριάζει σε περισσότερο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας.

TP- Link EAP220 – 600Mbps Ασύρματο Dual Band N Gigabit Access Point Οροφής

EAP220

Για την κάλυψη ακόμη μεγαλύτερων αναγκών ασύρματης δικτύωσης μεγάλων εργασιακών χώρων, οργανισμών, εμπορικών και παραγωγικών εγκαταστάσεων, υπάρχει το high-end μοντέλο TP- Link EAP220, το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα μοντέλα.

Το TP- Link EAP220 είναι σε θέση να λειτουργήσει σε διπλή μπάντα συχνοτήτων, τόσο στα 2,4 όσο και στα 5GHz, επιτυγχάνοντας έτσι ευελιξία και υψηλότερες ταχύτητες ασύρματης δικτύωσης, της τάξης των 600Μbps.

Επίσης, σε σχέση με τα 8 SSIDs που μπορούν να αποδοθούν σε δίκτυα με τα μοντέλα EAP110 και EAP120, το EAP220 μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 16 διαφορετικά SSIDs. Έτσι επιτυγχάνεται ακόμη μεγαλύτερη εσωτερική ομαδοποίηση του εταιρικού δικτύου.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Όλα τα παραπάνω προϊόντα της TP- Link, είναι άμεσα διαθέσιμα από τα σημεία λιανικής πώλησης στο ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών.

Ενδεικτικές τιμές λιανικής:

  • TP- Link EAP110:  69,9 ευρώ
  • TP- Link EAP120: 139,9 ευρώ
  • TP- Link EAP220: 209,9 ευρώ

[Δ.Τ. TP-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons