Εντός του 2019 έρχεται το πρώτο 5G smartphone της Huawei

by Nikos Kaimakamis • On 25-04-2018 • AT 10:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Huawei εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμη για την παρουσίαση του πρώτου της 5G smartphone, του Mate 30, μέσα στο 2019.

H Huawei θέλει να είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που θα παρουσιάσουν ένα smartphone που θα μπορεί να λειτουργεί σε δίκτυα νέας γενιάς 5G, με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης στο δίκτυο. Πολλές είναι οι πηγές εκείνες που συμφωνούν ότι το πρώτο 5G smartphone θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στο δεύτερο μισό του 2019.

Η Huawei έχει ήδη παρουσιάσει το modem που θα μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλου μεγέθους υλοποιήσεις 5G, όπως είναι ένα αυτόνομα κινούμενο όχημα, αλλά μένει να φανεί το πώς θα μπορέσει να φέρει αυτή την τεχνολογία στον περιορισμένο όγκο ενός smartphone.

Σε κάθε περίπτωση, οι φήμες τη θέλουν να το έχει καταφέρει και να προετοιμάζεται να το δείξει στο καταναλωτικό κοινό με τη μορφή του επερχόμενου Huawei Mate 30, το οποίο θα είναι και το πρώτο smartphone στο είδος του.

Η τεχνολογία του 5G εμφανίζεται ως πολλά υποσχόμενη, αφού -όπως αναφέρει το Phone Arena- έως το έτος 2025 περίπου 1.1 δισεκατομμύρια συνδέσεις 5G θα έχουν μπει σε λειτουργία, ενώ μέχρι τότε υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορούν στους δρόμους 200 εκατομμύρια οχήματα που θα υποστηρίζουν την εν λόγω τεχνολογία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons