Έντονη φημολογία σχετικά με το επερχόμενο HTC One M10

by Nikos Kaimakamis • On 26-02-2016 • AT 2:32 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc-one-m10-1

Το HTC One M10 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μία πολύ ικανή κάμερα, ενώ εκτιμάται ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει εναλλακτικές επιλογές μνήμης. 

Το smartphone φέρει την κωδική ονομασία Perfume, αλλά στην αγορά θα κυκλοφορήσει ως HTC One M10 και αναμένεται να είναι διαθέσιμο με τρεις διαφορετικές επιλογές όσον αφορά στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του, με εκδόσεις των 16, 32 και 64 GB. Δεν είναι σίγουρο ακόμα το εάν θα είναι διαθέσιμες όλες οι επιλογές σε όλες τις αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει η συσκευή.

Άλλες φήμες μιλούν για τον Qualcomm Snapdragon 820 ως SoC, μία οθόνη διαγωνίου 5.1 ιντσών AMOLED QHD, με μνήμη RAM στα 4 GB, πίσω κάμερα στα 12 Megapixel και μπροστινή στα 5 Megapixel με τεχνολογία UltraPixel, ενώ το λειτουργικό σύστημα της συσκευής θα είναι Android 6.0.1 Marshmallow.

htc_one_m10_rumour

H ίδια η HTC δηλώνει ότι η κάμερα του νέου μοντέλου θα είναι εξελιγμένη και θα προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία imaging, όπως το δηλώνει χαρακτηριστικά.

Το πιο πιθανό -σύμφωνα με διάφορες πηγές στο Διαδίκτυο- είναι ότι θα είναι εξοπλισμένη και η πίσω κάμερα με την τεχνολογία UltraPixel. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του HTC One M10, αλλά αναμένεται πολύ σύντομα, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η εταιρεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επι της ουσιας δλδ καμια νεα ειδηση.

Top

Show Buttons
Hide Buttons