Ενσωμάτωση WhatsApp στο Facebook App

by Nikos Kaimakamis • On 07-04-2015 • AT 1:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook-2

Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει πλέον ειδικό κουμπί του WhatsApp στην mobile εφαρμογή με την οποία συνδέεται κανείς στο κοινωνικό δίκτυο.

Είναι γνωστό ότι το Facebook έχει εξαγοράσει το WhatsApp και τώρα έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσουν να φαίνονται οι καρποί της εξαγοράς αυτής. Πατώντας το κουμπί του WhatsApp από το Facebook app μπορείτε να κάνετε κλήσεις σε επαφές σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τα δεδομένα του πακέτου mobile Internet, κάνοντας έτσι κλήσεις VoIP.

Σε αυτή τη φάση το νέο χαρακτηριστικό περιλαμβάνει ένα κουμπί στη βάση της οθόνης, δίπλα από τα Like, Comment και Share, το οποίο έχει το εικονίδιο του WhatsApp και πάνω του γράφει τη λέξη Send.

Οι πληροφορίες για το νέο κουμπί στο Facebook app λένε ότι θα επιτρέπει την αποστολή ενός post του Facebook σε οποιαδήποτε WhatsApp επαφή το επιθυμεί ο χρήστης. Η εν λόγω λειτουργία  φαίνεται ότι είναι σε πρώιμο δοκιμαστικό στάδιο, χωρίς να είναι ακόμα σε public beta λειτουργία.

facebook whatsapp

Σύμφωνα με το Android Headlines, σταδιακά θα γίνει μεγαλύτερη ενσωμάτωση και άλλων χαρακτηριστικών του WhatsApp στην mobile εφαρμογή του Facebook. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα, αλλά είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες νέες δυνατότητες μπορεί να αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο η κοινωνική δικτύωση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons