Ενσωμάτωση της Cortana στο Cyanogen OS

by Nikos Kaimakamis • On 14-09-2015 • AT 2:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Cortana

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyanogen, Kirk McMaster, η Cortana θα είναι βαθιά ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα.

Η ενσωμάτωση της Cortana θα είναι σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην είναι απλώς μία ακόμα εφαρμογή στο σύστημα, αλλά να μπορεί να επέμβει σε αρκετές επιμέρους λειτουργίες του smartphone. Αυτό σημαίνει ότι η Cortana θα μπορεί να γίνει ένας πλήρης ψηφιακός βοηθός ενός smartphone του Cyanogen OS, το οποίο είναι ανοιχτού κώδικα.

Για τον CEO της Cyanogen, η Cortana είναι ανώτερη από τη Siri, ενώ τη θεωρεί καλύτερη και από το Google Now, ενώ έχει και ακόμα ένα πλεονέκτημα που είναι το γεγονός ότι δεν έχει δημιουργηθεί από την Google, ένα στοιχείο που φαίνεται ότι έχει μεγάλη σημασία για την Cyanogen, η οποία δείχνει να αποφεύγει τις εφαρμογές της Google.

cortana-cyanogeos

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear, η κίνηση της Cyanogen να συνεργαστεί σε αυτό το επίπεδο με την Microsoft ενδέχεται να δυσαρεστήσει τόσο την Android κοινότητα όσο και εκείνη του CyanogenMod, καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι φίλοι του Android που θεωρούν τη Microsoft εχθρό τους. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η Cortana είναι ικανότατη και αξίζει να την έχει κανείς ως βοηθό του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons