Ενισχυμένος ο Mozilla Firefox 42

by Nikos Kaimakamis • On 04-11-2015 • AT 12:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Firefox-True-Colors

Η Mozilla ανακοινώνει τη διάθεση της 42ης έκδοσης του Firefox Browser για συσκευές με λειτουργικό Windows, Mac, Linux και Android.

Η νέα έκδοση του Mozilla Firefox είναι ήδη διαθέσιμη μέσω update, ή από το Firefox.com και φυσικά από το Google Play Store. Στο νέο browser έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στο κομμάτι της ασφάλειας και της διατήρησης της ιδιωτικότητας του χρήστη, καθώς δεν αποθηκεύεται το ιστορικό περιήγησης, ενώ προσφέρεται και ενσωματωμένη προστασία tracking, με παράλληλο μπλοκάρισμα όλων εκείνων των στοιχείων ενός website που έχουν ως σκοπό να προωθήσουν διαφημιστικό περιεχόμενο στον χρήστη του Διαδικτύου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χαρακτηριστικό αυτό ισχύει σε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες είναι διαθέσιμος ο Firefox. Στο νέο περιηγητή υπάρχει η επιλογή Private Browsing, με δικό της Πίνακα Ελέγχου για τη διαχείριση της προστασίας ιδιωτικότητας του χρήστη.

Στην desktop έκδοση του Firefox υπάρχει πλέον η δυνατότητα ειδοποίησης με ένα εικονίδιο όταν μία ανοιχτή καρτέλα παράγει ήχο. Βελτιωμένα είναι πολλά στοιχεία στην developer διαμόρφωση, μαζί με την υποστήριξη του HTML5 και του IPv6. Το Firefox 42 για το Android έχει όλα τα στοιχεία προστασίας της ιδιωτικότητας που συναντά κανείς και στην desktop έκδοση, μαζί με την δυνατότητα να ανοίγει κανείς όλες τις URLs από τις άλλες εφαρμογές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons