Ενισχυμένη προστασία με το Gorilla Glass 4

by Nikos Kaimakamis • On 21-11-2014 • AT 1:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Gorilla_Glass_Engineer

H Corning παρουσιάζει το Gorilla Glass 4 το οποίο έρχεται με σκοπό του να προσφέρει ακόμα περισσότερη προστασία στα smartphones από πτώσεις. 

Το διπλό γυαλί ειδικής τεχνολογίας Gorilla Glass βρίσκεται πλέον στην τέταρτη γενιά του και προορίζεται για χρήση σε smartphones και άλλες συσκευές με οθόνη. Ήδη η εταιρεία έχει ξεκαθαρίσει ότι το Gorilla Glass 4 είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό από τους ανταγωνιστές του, με την έμφαση να δίνεται στην αντοχή στις πτώσεις που συμβαίνουν στην καθημερινή χρήση μίας συσκευής.

Η νέα τεχνολογία προστασίας οθόνης θα είναι διαθέσιμη στους κατασκευαστές από αυτό το τρίμηνο, σύμφωνα με το Ars Technica, Σε κάθε περίπτωση, το βασικό μέλημα των ερευνητών ήταν να τονίσουν ότι η συμπεριφορά μίας οθόνης σε μία πτώση έχει κατά μεγάλο μέρος να κάνει με το έδαφος πάνω στο οποίο πέφτει, πέρα από το ύψος και η άσφαλτος φαίνεται ότι είναι η κύρια ένοχος για τις μεγαλύτερες ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Gorilla Glass 2 είχε παρουσιαστεί το 2012 και η εκτεταμένη χρήση του στις οθόνες των smartphones αποτέλεσε μία πολύ καλή είδηση για τον κόσμο της φορητής τεχνολογίας. Η παρουσίαση του ακόμα πιο ενισχυμένου Gorilla Glass 4 εκτιμάται ότι θα διευκολύνει ακόμα πιο πολύ την καθημερινή επαφή με τις αγαπημένες συσκευές μας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons