Ενίσχυση συνεργασίας Real Consulting με τη SAP

by George Polyzos • On 28-04-2015 • AT 9:09 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

smart-home-01

H Real Consulting ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τη SAP, ενσωματώνοντας τη λύση SAP Business One στην εξελιγμένη σουίτα λύσεων OneDealer.

Η πλατφόρμα λύσεων OneDealer παρέχει πληθώρα λειτουργιών αξιοποιώντας πλήρως τις τεχνολογίες της Mobile, Cloud και SAP HANA platform. Μέσω της νέας λύσης, η Real Consulting στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβάνοντας αυξημένες δυνατότητες localization, εδραιωμένες βέλτιστες πρακτικές, διασύνδεση με την εφαρμογή SAP Dealer Business Management, εκτεταμένες δυνατότητες παραμετροποίησης και ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη HTML5 User Interface.

Η Real Consulting έχει αναπτύξει βαθιά γνώση & εξειδίκευση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 2002, σε συνεργασία με τους ηγέτες της βιομηχανίας. Εκτός από τη συνεργασία ΟΕΜ με την SAP, είναι επίσης συνεργάτης της στο πρόγραμμα SAP PartnerEdge. Μέσω της συνεργασίας της με την SAP, η Real Consulting βοηθά τους πελάτες της να αντλήσουν «αξία» μέσα από τις επενδύσεις τους σε προϊόντα της SAP σε ένα προηγμένο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η Real Consulting έχει ανακηρυχτεί νικητής του βραβείου αριστείας της SAP των συνεργατών EMEA για το 2015 στην κατηγορία “Top OEM”. Έχει λάβει την πιστοποίηση Partner Center of Expertise από τη SAP. Μετά από εκτενή έλεγχο των υπηρεσιών της, η Real Consulting έχει πιστοποιηθεί να προσφέρει υποστήριξη στους πελάτες της, σύμφωνα με τα τρέχοντα τεχνικά και οργανωτικά πρότυπα της SAP, υποστηρίζοντας λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των SAP Business All-in-One, εφαρμογών, analytics και mobile, καθώς και της πλατφόρμας SAP HANA.

[Δ.Τ. SAP]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons