Ενιαία εμπορική μάρκα Cosmote για τα προϊόντα σταθερής, κινητής και Internet

by George Polyzos • On 27-10-2015 • AT 1:11 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

ote-cosmote

Επίσημη πρεμιέρα για την ενιαία εμπορική μάρκα Cosmote που θα καλύπτει όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και internet που προσφέρει ο Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ΟΤΕ και Cosmote ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν έναν κόσμο με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφορικής, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια επαφής: καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση και online contact points».

COS_LOGO_TG_ST_REG_RGB_PS

Παράλληλα με την εμπορική μάρκα Cosmote, θα προσφέρονται και οι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις Cosmote Business IT Solutions, για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Την «τριπλέτα» επικοινωνίας του Ομίλου θα συμπληρώνει η συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ TV.

Επιπλέον, το δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα γίνεται ενιαίο υπό τη νέα κοινή μάρκα Cosmote. Το rebranding των καταστημάτων θα ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο, ενώ, παράλληλα, επιλεγμένα κεντρικά καταστήματα αναβαθμίζονται για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μία ξεχωριστή, ψηφιακή εμπειρία.

Κατάστημα COSMOTE

Σε ότι αφορά τους αριθμούς Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 13888 για οικιακούς και 13818 για εταιρικούς πελάτες, καθώς και η ιστοσελίδα cosmote.gr, θα εξυπηρετούν ενιαία πλέον πελάτες και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας θα μπορούν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους μέσα από το ανανεωμένο mobile application Cosmote.

logo ΟΤΕ_Όμιλος

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Ομίλου «η καθιέρωση ενιαίας εμπορικής εικόνας είναι φυσική εξέλιξη για τον Όμιλο ΟΤΕ, μετά την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση, και τη λειτουργική ενοποίηση σταθερής και κινητής. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τις τάσεις της αγοράς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Πίσω από τις μεγάλες εξελίξεις στην επικοινωνία βρίσκεται ο Όμιλος ΟΤΕ. Έβαλε το τηλέφωνο σε κάθε ελληνικό σπίτι, έφερε στην αγορά το γρήγορο internet και έκανε την κινητή τηλεφωνία προσιτή σε κάθε Έλληνα. Γι αυτό η μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες μας είναι σχέση εμπιστοσύνης. Σήμερα, κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, καθιερώνοντας μια ενιαία εμπορική μάρκα. Με τον Όμιλο ΟΤΕ σταθερή εγγύηση ποιότητας, τεχνογνωσίας και εμπειρίας, το νέο εμπορικό σήμα Cosmote σηματοδοτεί στο εξής έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για τον πελάτη μας, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη του και να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά όλα αυτά αλλά η Deutsche Telekom δεν δείχνει καλές διαθέσεις για την Cosmote στην Ελλάδα. Φέτος θα κλείσει καταστήματα συνεργατών και απο τα κέρδη της δεν μένει ούτε ευρώ στην Ελλάδα, γιατί???

Top

Show Buttons
Hide Buttons