Ενδιαφέρουσες αλλαγές στο Gmail for Android

by Nikos Kaimakamis • On 21-10-2014 • AT 10:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

new-gmai1

H εφαρμογή του Gmail για το Android θα υποστηρίζει σύντομα την παράλληλη χρήση με Yahoo Mail, Outlook και άλλες υπηρεσίες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η δυνατότητα αυτή θα δοθεί μέσα από ένα update που θα γίνει σταδιακά στην εφαρμογή του Gmail σε Android συσκευές σε όλο τον κόσμο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μπορεί κανείς να συγχρονίσει άλλους λογαριασμούς μαζί με το Gmail του και είναι μία κίνηση που θα βολέψει όλους τους χρήστες, αφού θα μπορούν να δουν από ένα κοινό σημείο ό,τι συμβαίνει σε όλους τους λογαριασμούς τους.

Το ανανεωμένο Gmail θα έχει τη λογική σχεδιασμού Material Design, όπως επιτάσσει το Android 5.0 Lollipop, ενώ οι διαφορετικοί λογαριασμοί email θα είναι εύκολα προσβάσιμοι ως εικονίδια στην οθόνη, όπως ακριβώς θα εμφανίζονταν, εάν ένας χρήστης είχε συνδεδεμένους πολλούς λογαριασμούς Gmail σε ένα Android smartphone.

Παράλληλα, τα εικονίδια της εφαρμογής θα είναι πιο εμφανή, το διάστιχο μεταξύ των γραμμών του κειμένου θα είναι μεγαλύτερο για ευκολότερη ανάγνωση, ενώ πιο εύχρηστο θα είναι και το αναδυόμενο μενού. Για την ιστορία, αυτή είναι η έκδοση 5.0 της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Οι πληροφορίες για το νέο Gmail προέρχονται από ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Android Police.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons