Υπαρκτό το ενδεχόμενο περιορισμένης παραγωγής για το iPhone 8 της Apple

by George Polyzos • On 19-07-2017 • AT 12:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Νέες φήμες θέλουν το επερχόμενο iPhone 8 της Apple, πέρα από την χρονικά καθυστερημένη είσοδό του στην αγορά, να έρχεται και σε περιορισμένες ποσότητες.

Αιτία της περιορισμένης διαθεσιμότητας φέρεται να είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένοι προμηθευτές της Apple τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην επαρκή παραγωγή διαφόρων υπό-συστημάτων. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα BGR, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εταιρείας που έχει αναλάβει να προμηθεύσει την Apple με τρισδιάστατους αισθητήρες κάμερας, η οποία φέρεται να χρειάζεται πρόσθετο χρόνο ώστε να καλύψει τις συνολικές ανάγκες της αμερικανικής εταιρείας.

Νερό στον μύλο της συγκεκριμένης φημολογίας ήρθε να ρίξει και μία ανάλυση της BlueFin Research Partners, σύμφωνα με την οποία η αρχική ποσότητα συσκευών iPhone 8 που θα είναι διαθέσιμη κατά το αρχικό λανσάρισμα της συσκευής θα περιοριστεί στα πέντε εκατομμύρια τεμάχια.

«Θεωρούμε ότι το iPhone με οθόνη OLED θα έχει αρχικά εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα» αναφέρουν στην έκθεσή τους οι αναλυτές της BlueFin. Παράλληλα, η έκθεση θεωρεί ότι το iPhone 8 θα μπει ουσιαστικά σε μαζική παραγωγή, αρκετά αργότερα, περί τα τέλη του 2017.

Παρά το γεγονός ότι οι καθυστερήσεις αναμφίβολα θα δημιουργήσουν «αναστάτωση» στο καταναλωτικό κοινό, ειδικά στους φανατικούς της Apple, δεν φαίνεται ότι θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο μακροπρόθεσμα για την ίδια την εταιρεία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι καθυστερήσεις απλά θα μεταθέσουν για το προσεχές μέλλον έναν κύκλο μαζικής ανανέωσης συσκευών, ο οποίος ενδέχεται να είναι και ο μεγαλύτερος που έχει βιώσει μέχρι σήμερα η Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons