Ενδεχόμενη αλλαγή ονόματος για το Samsung Galaxy S10 Plus

by Nikos Kaimakamis • On 25-01-2019 • AT 1:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Samsung επιλέγει σταθερά την προσθήκη της λέξης Plus στα ονόματα των smartphones της με τη μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρει το Phone Arena, η κατάσταση αυτή αναμένεται να είναι διαφορετική από τις 20 Φεβρουαρίου και έπειτα, με τη Samsung να φέρεται διατεθειμένη να αλλάξει όνομα στις συσκευές με μεγάλη διαγώνιο οθόνης. Το Samsung Galaxy S10 Plus με την οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών, το οποίο και θα παρουσιαστεί σύντομα, εκτιμάται ότι θα φέρει την ονομασία Samsung Galaxy S10 Pro. H γνώμη των αναλυτών είναι ότι το γεγονός αυτό συνδέεται ευθέως με τον ανταγωνισμό της Samsung με την Huawei.

Είναι γνωστό ότι η Huawei προσθέτει τη λέξη Pro στα πιο καλά εξοπλισμένα κινητά της τηλέφωνα και αυτό είναι κάτι που θέλει να κάνει και η Samsung από εδώ και στο εξής. Η λέξη Plus, από την άποψη του marketing, συνδέεται περισσότερο με το μέγεθος, ενώ η λέξη Pro είναι πιο άμεσα συνυφασμένη με το πεδίο του εξοπλισμού και των δυνατοτήτων. Οι διαρροές στις οποίες βασίζεται το δημοσίευμα του Phone Arena κάνουν λόγο και για τις ενδεχόμενες τιμές με τις οποίες θα λανσαριστούν τα νέα μοντέλα της Samsung.

Έτσι, το Samsung Galaxy S10E αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με τιμή 779 ευρώ, ενώ το Samsung Galaxy S10 θα έχει τιμή 999 ευρώ. To Samsung Galaxy S10 Pro αναμένεται να κοστολογείται 1199 ευρώ. Μένει να δούμε ποιες από αυτές τις πληροφορίες θα αποδειχθούν αξιόπιστες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons