Ενδεικτική τιμή για το Oculus Rift

by Nikos Kaimakamis • On 12-01-2016 • AT 2:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

oculus-rift-final-4

Στα 600 δολάρια θα κυμαίνεται η τιμή του κράνους virtual reality, Oculus Rift, η οποία εκτιμάται ότι σταδιακά θα τη δούμε να μειώνεται. 

Η αρχική τιμή για το Oculus Rift δεν το καθιστά ιδιαίτερα προσιτό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η αγορά για τα κράνη virtual reality είναι νέα και ουσιαστικά δημιουργείται τώρα, επομένως είναι λογικό να ξεκινά με μεγάλες τιμές, οι οποίες σταδιακά θα μειώνονται. Παρόλα αυτά, οι δημιουργοί του Oculus Rift επιθυμούν να γίνει φθηνό και λειτουργικό με την πάροδο του χρόνου και μετά από την έναρξη της εμπορικής του πορείας.

Ο σκοπός των δημιουργών του Oculus Rift είναι αυτό να φτάσει να πωλείται σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 300 ευρώ, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως gaming αξεσουάρ για ένα μέσο ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αυτές οι απόψεις αποκαλύπτονται από το νέο Ask Me Anything στο Reddit του δημιουργού του Oculus Rift, Palmer Luckey. Μάλιστα, ο Luckey τόνισε ότι ο δρόμος που θα ήταν καλό να ακολουθήσει το Οculus Rift είναι όμοιος με την πορεία που έχει ακολουθήσει ο Elon Musk με την Tesla.

Μπορεί η τελική τιμή του Oculus Rift να είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που περίμεναν οι fans του virtual reality, αλλά δεν αποκλείεται αυτή να αλλάξει πολύ με τον καιρό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons